• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je "Bambi" Tošić bio ljut posle Mančestera: Znam da smo mogli više!

Autor mondo.rs

Slegli su se utisci posle Partizanovog gostovanja Mančester junajtedu, Zoran Tošić je ubeđen da su crno-beli mogli više.

 Zoran Tošić: Znam da smo mogli više protiv Mančester junajted Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan na poslednju reprezentativnu pauzu u prvom delu sezone odlazi posle pobede nad Inđijom (3:0) u Superligi.


Jedan od kreatora trijumfa protiv zeleno-belih bio je Zoran Tošić, strelac prvog gola za "parni valjak".

Možda će vas zanimati

"Imao sam malo teži period, i ja i ekipa, nekoliko loših utakmica. Pobedili smo Inđiju, drago mi je što sam uspeo da dam gol. Meni kao ofanzivnom igraču golovi i asistencije su jako bitni. Pokušavam da pomognem ekipi i drago mi je što sam uspeo", počeo je Tošić.


Pokazalo se više puta ove sezone da Partizan igra mnogo bolje kada na vreme "otvori" protivničku odbranu i stekne prednost u ranoj fazi meča. Tako je bilo protiv Inđije.

"Videli smo i ranije kada na vreme postignemo gol da se i publika i mi smirimo i da onda mirno igramo utakmicu. Odmah protivniku stavimo do znanja ko je glavni na terenu, odnosno da sve zavisi od nas. Tako je bilo i protiv Inđije, mislim da nisu imali neke posebne šanse. Mi smo istrošeni i umorni od utakmice sa Mančester junajtedom. Drago mi je što na odmor idemo posle pobede", objasnio je vezni fudbaler Partizan.

Posle remija "večitog rivala" i lidera Superlige u Ivanjici, razlika je smanjena na "minus osam".

"Uspeli smo bar malo da se približimo Zvezdi. Radimo sve što je u našoj moći da bude što interesantnije i zanimljivije. Ne predajemo se, idemo dalje".


Partizan prošlog četvrtka nije uspeo da na Old Trafordu ponovi sjajno izdanje protiv Mančester junajteda koje je imao u Humskoj.

"Rekao sam i pre utakmice da je za nas najbitnije što smo dobili priliku da igramo protiv takvog rivala, na čuvenom stadionu. To je bila šansa za mlade momke da steknu iskustvo, da vide kako je igrati sa ozbiljnom ekipom. Žao mi je što nismo pružili jači otpor, iako smo realno mogli. Oni su mnogo ispred nas i to je realnost", mišljenja je Tošić.

Utisak je da su mnogi igrači Partizana bili impresionirani rivalom i Old Trafordom i da ih je ta činjenica u velikoj meri sputala.

"I ja sam stekao sličan utisak. Ljut sam zbog toga što sam ubeđen da smo mogli mnogo više. Nije se tražilo od nas da driblamo petoricu igrača, da poturimo loptu kroz noge i damo gol. Trebalo je da igramo opušteno... Ne mogu nikome da zamerim, to dolazi godinama i kroz utakmice. Verovatno sam i ja u tim godinama pravio slične stvari. Žao mi je, mogli smo da budemo bolji, znam da imamo kvalitet", rekao je Tošić.

Za "proleće" u Evropi nije sve u rukama crno-belih. Ipak, Partizanov fudbaler veruje da, ipak, mogu do tog cilja.

"AZ je ozbilja ekipa, videli smo to protiv njih, vidimo i kako igraju u holandskom prevsntvu. Feomenalna napadačka ekipa, sve će stati u tu jednu utakmicu i zašto da ne razmišljamo u pozitivnom smeru? U Humskoj smo bili vrlo blizu pobede, mislim da ćemo smoći snage da budemo prvai", optimistički je završio Zoran Tošić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC