• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan tri puta u metu za 10. pobjedu, povreda Šćekića sve zabrinula

Autor mondo.rs

Ekipa Save Miloševića nije imala težak posao protiv Inđije, ali je situacija iz 56. minuta ono o čemu će u Humskoj razmišljati narednih dana.

 Partizan - Inđija 3:0 Superliga Srbije 16. kolo Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mančester junajted je arhiviran, a Inđija savladana!

Istim rezultatom kojim su bili poraženi na "Old Trafordu" crno-bijeli su uspjeli da trijumfuju na "povratku" u Superligu.

PARTIZAN - INĐIJA 3:0 (1:0)
/Tošić 17, Šćekić 51, Asano pen. 53/

Od početka do kraja susreta, Partizan nije ostavljao sumnju hoće li ili ne uspjeti da se vrati pobjedničkom ritmu i na kraju je slavio vrlo sigurnim rezultatom. Ipak, čitava utakmica ostala je u sjenci povrede Aleksandra Šćekića u drugom poluvremenu.

Možda će vas zanimati

Upravo je reprezentativac Crne Gore odlično reagovao u petom minutu na jednu odbijenu loptu i snažnim udarcem pogodio prečku Inđije. Do kraja susreta je uspio da se "iskupi", pošto je poslije pogotka Zorana Tošića duplirao prednost svog tima.

Tošić je donio rano vođstvo ekipi Sava Miloševića iskoristivši dobro kombinovanje Takume Asana i Umara Sadika. Tim rezultatom se i otišlo na odmor, bez da je Inđije ijednom šutirala ka golu Kljajića.

Prvo poluvrijeme je obilježilo uvredljivo skandiranje na račun predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, zbog čega je utakmica bila prekinuta na čak pet minuta.

U nastavku je Partizan vrlo brzo odagnao sve sumnje o eventualnom pitanju pobjednika. Šćekić je poslije kornera Tošića i odbijene lopte Strahinje Pavlovića bio na pravom mjestu na drugoj stativi, postavio nogu gdje treba i savladao golmana Prekovića.

Samo dva minuta kasnije, Takuma Asano je fauliran u kaznenom prostoru, a upravo je Japanac i uspješno realizovao jedanaesterac za konačnih 3:0.

Međutim, detalj iz 56. minuta je ono što kao da je svim igračima Partizana bilo u mislima u završnom dijelu utakmice. Tada je Milan Janjić startovao na Aleksandra Šćekića, a ovaj u nezgodnom duelu povrijedio koljeno lijeve noge.

Odmah se vidjelo po njegovoj reakciji da se radi o bolnoj povredi, prevezen je na VMA gdje će se utvrditi o koliko ozbiljnoj povredi se radi.

Partizan je do kraja meča samo "odrađivao" posao, iscrpljeni poslije utakmice u Mančesteru i tako upisali 10. pobjedu u Superligi ove sezone.

Superliga, 16. kolo:

u subotu:

Proleter - Radnički (odloženo)

Napredak - Čukarički 3:1 (0:0)
/Vukadinović 53p, 64, Bjeloš 82 - Stojanović 85/

Rad - Spartak 2:0 (2:0)
/Trifunović 1, Kasalica 34/

Radnik - Mladost 0:1 (0:1)
/Šatara 39/

Mačva - Vojvodina 0:1 (0:1)
/Matić 7/

nedelja:

TSC - Voždovac 2:2 (1:1)
/Milićević 2, Silađi 60 - Lasickas 5, Nikolić pen. 76/

Javor - Crvena zvezda 1:1 (1:0)
/Petković 25 - Jevtović 87/

Partizan - Inđija 3:0 (1:0)
/Tošić 17, Šćekić 51, Asano pen. 53/

TABELA: Crvena zvezda 40 (-1), Vojvodina 33, Čukarički 33 (-1), Partizan 32, TSC 29, Voždovac 26, Radnički Niš 25 (-1), Mladost 22, Spartak 21, Javor 19 (-1), Napredak 18, Proleter 16 (-1), Radnik 15 (-1), Rad 11, Inđija 7, Mačva 4

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC