• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi remi Zvezde u Superligi ove sezone: Sjajni Javor odolio!

Autor mondo.rs

Lider bez pobjede u Ivanjici, a i za bod su se gosti propisno namučili.

 Javor - Crvena zvezda 1:1 Superliga Srbije 16. kolo Izvor: MN PRESS

Umor je stigao fudbalere Crvene zvezde.

Iako Vladan Milojević često mijenja tim, serija mečeva (osam za manje od mjesec dana) uticala je da njegov tim pruži slabije izdanje od očekivanog u Ivanjici. Doduše, tome je doprinijela i odlična partija domaćih igrača.

Javor - Crvena zvezda 1:1 (1:0).

Možda će vas zanimati

Ovo je prvi remi crveno-bijelih ove sezone u Superligi, poslije 13 pobjeda i jednog poraza i neće uticati na stanje na tabeli, jer dvostruki uzastopni šampion ima čak sedam bodova više od Vojvodine i Čukaričkog, uz utakmicu više od Novosađana.

Ono što će sigurno zabrinuti Vladana Milojevića, to je loša igra većine igrača kojima je ove subote ukazao povjerenje, a posebno odbrambenih.

Milan Rodić je prilično dekoncentrisan ušao u utakmicu, Srđan Babić imao nekoliko grešaka, Kanjas poklonio loptu rivalu za gol-šansu...

Naprijed je situacija bila nešto bolja, ali su se gosti mučili sve do 87. minuta da savladaju odličnog Đorđa Lazovića, koji je u ovoj utakmici imao čak 10 odbrana!

Nemoćan je, ipak, bio na šut "rezerviste" Milana Jevtovića poslije lijepe akcije u kojoj su učestvovali još Rodić, Simić i Boaći.

Zanimljivo, i Javor je poveo poslije akcije po lijevoj strani i ubacivanja pred gol, a strijelac je bio Nikola Petković u 25. minutu.

Imali su i jedni i drugo još nekoliko zaista odličnih prilika, Zvezdi je i poništen gol u 77. minutu zbog ofsajda, a ukupan utisak je da je u Ivanjici viđena odlična utakmica.

Vladan Milojević odlučio je da odmori nekoliko standardnih prvotimaca, koji su u srijedu igrali protiv londonskih "pijevaca" (0:4), pa su van protokola ostali Marko Marin, Mateo Garsija, Radživ van La Para i povrijeđeni Milan Pavkov, dok su na klupi bili Miloš Degenek, Marko Gobeljić i Njegoš Petrović, ali nisu ulazili u igru.

U startnoj postavi je poslije duže vremena bio Mirko Ivanić, kog nije bilo među 11 od utakmice sa Mačvom, 28. septembra (3:1), a od tada je odigrao samo pet minuta protiv Rada (3:1) i 11 protiv Radnika (5:0).

Kako je odigrao 68 minuta protiv Javora, pitanje je kada i da li ćemo ga opet vidjeti u timu...

JAVOR: Lazović - Parišić, Kolaković, Amanović, Jevremović - Dolmagić (73. Đerić), Kuveljić - Maričić (84. Cuckić), Piščević, Petković (90+4. Krnić) - Mrkaić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić (90+2. Pankov), Milunović, Babić, Rodić - Vulić, Kanjas (46. Tomane) - Ben, Ivanić (68. Jevtović), Simić - Boaći.

SUPERLIGA, 16. kolo:

TSC - Voždovac 2:2 (1:1)
/Milićević 2, Silađi 60 - Lasickas 5, Nikolić 70p/

Javor - Crvena zvezda 1:1 (1:0)
/Petrović 25 - Jevtović 87/

Partizan - Inđija 16:30

Proleter - Radnički (odloženo)

subota

Napredak - Čukarički 3:1 (0:0)
/Vukadinović 53p, 64, Bjeloš 82 - Stojanović 85/

Rad - Spartak 2:0 (2:0)
/Trifunović 1, Kasalica 34/

Radnik - Mladost 0:1 (0:1)
/Šatara 39/

Mačva - Vojvodina 0:1 (0:1)
/Matić 7/

TABELA: Crvena zvezda 40 (-1), Vojvodina 33, Čukarički 33 (-1), Partizan 29 (-2), TSC 29, Voždovac 26, Radnički Niš 25 (-1), Mladost 22, Spartak 21, Javor 20, Napredak 18, Proleter 16 (-1), Radnik 15 (-1), Rad 11, Inđija 7 (-1), Mačva 4.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC