• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci ponovo o Milojeviću kao želji AEK-a: "Da mogu, sutra bih ga doveo!"

Autor w rs

Zvezdin trener navodno je prva želja sportskog direktora žuto-crnih, Ilije Ivića.

Vladan Milojević je čvrsto vezan ugovorom za Crvenu zvezdu, ali to ne smeta grčkim medijima da ga često povezuju sa dolaskom na klupu nekog od njihovih velikana.

Prošle zime aktuelan je bio Olimpijakos, a letos AEK. Čak se vijest o transferu pojavila uoči dvomeča sa Jang bojsom u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je već bilo izvjesno da će crveno-bijeli ako ne u elitnom takmičenju, onda igrati u Ligi Evrope.

Možda će vas zanimati

Da su žuto-crni iz Atine baš "zagrizli" za Milojevića (ili je grčkim novinarima samo njegovo ime uvijek na listi kandidata) može se zaključiti i po najnovijim informacijama koje stižu sa juga Evrope.

Navodno je Zvezdin trener prva želja sportskog direktora AEK-a, Ilije Ivića, koji bi ga po pisanju tamošnje štampe "sutra doveo" da može.

Pored Milojevića, međutim, pominje se još nekoliko imena: Ivan Jovanović, Kike Setjen, Ruben Baraha, Huande Ramos, Fran Eskriba...

Koliko je sve to tačno, veliko je pitanje, ali sigurno jeste to da u Atini nisu zadovoljni radom Nikolaosa Kostenoglua, koji je ljetos zamijenio Portugalca Migela Kardoza poslije eliminacije od turskog Trabzona u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

AEK je trenutno na trećem mjestu grčkog prvenstva sa devet bodova manje od vodećeg Olimpijakosa, a sedam od drugoplasiranog PAOK-a.

U klubu su posebno ljuti zbog nedjeljnog poraza od gradskog rivala Panatinaikosa 2:3, jer su ispuštena dva gola prednosti na poluvremenu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC