• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Engleske zviždali Gomezu, a Sterling ga branio! "Ja sam kriv"

Autor mondo.ba

Salve zvižduka prolomile su se kod ulaska Džoa Gomeza na londonskom "Vembliju" na sinoćnjoj utakmici između Engleske i Crne Gore (7:0).

"Gordi albion" je u svojoj jubilarnoj 1.000 utakmici nanio najveći poraz Crnogorcima od samostalnosti, ali u fokusu engleske javnosti je detalj iz 70. minuta kada je Džo Gomez zamijenio Mejsona Maunta.

Navijači Engleske su salvama zvižduka počastili defanzivca Liverpula zbog njegovog nedavnog sukoba sa Rahimom Sterlingom, koji je potom kratkotrajno odstranjen iz engleske selekcije.

Iako je izvukao "deblji kraj" u sukobu, fudbaler Mančester sitija je na Tviteru osudio postupak pristalica nacionalnog tima.

"Svim engleskim navijačima...Želio sam da ostavim ove stvari iza sebe, ali moram opet da se oglasim. Bilo je teško vidjeti da ljudi zvižde mom saigraču zbog nečega što je isključivo moja krivica. Džo nije uradio ništa loše, i po mom mišljenju nije zaslužio zvižduke, jer je on dobar i vrijedan dečko. Preuzeo sam potpunu odgovornost i prihvatam posljedice", napisao je Sterling na Tviteru.

Podsjetimo, Sterling i Gomez su se najprije sukobili tokom derbija Premijer lige između Liverpula i Sitija, a sukob je nastavljen na okupljanju nacionalnog tima.

Na treningu je Sterling ogrebao po licu Gomeza, pa je selektor Engleske Geret Sautgejt udaljio asa Sitija iz nacionalnog tima uprkos njegovom izvinjenju javnosti, međutim as Mančester sitija vratiće se u reprezentaciju za meč sa "Kosovom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC