• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Nastupi za Vels me više uzbuđuju od igranja za Real!''

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Posljednji put, napadač ''Los Blankosa'' je obukao dres ovog kluba petog oktobra, u pobjedi nad Granadom (4:2) u okviru osmog kola.

Napadač madridskog Reala i reprezentacije Velsa Geret Bejl izjavio je, u najavi utakmice njegove reprezentacije protiv Azerbejdžana u okviru kvalifikacija za plasman na EURO 2020, da su mu trenutno uzbudljiviji - nastupi u reprezentaciji Velsa nego igranje za Real Madrid.

Bejl nije igrao za ''kraljevski klub'' otkako povrijedio tokom prošle reprezentativne pauze, na okršaju Velsa i Hrvatske u Kardifu.

Posljednji put dres ''los blankosa'' obukao je petog oktobra, u pobjedi nad Granadom (4:2) u okviru osmog kola.

Možda će vas zanimati

"Igranje za Vels definitivno me više uzbuđuje od igranja za Real. Tu sam kod kuće, pričam svojim jezikom i ugodnije se osjećam", rekao je Velšanin uoči meča sa Azerbejdžanom, koji je zakazan za sutra.

"Osjećaj je isti kao da igramo fudbal u parku jer znam većinu momaka, pogotovo ovih starijih. Igrali smo svi zajedno od U-17 selekcije. Međutim, to ne mijenja ono što dajem na terenu, a uvijek dajem 100 posto bez obzira na sve", rekao je Bejl.

Utakmica protiv Azerbejdžana Velšanima će biti pretposljednja kada su u pitanju kvalifikacije za odlazak na EURO 2020. Posljednju će odigrati u utorak, kada će u Kardifu ugostiti Mađarsku.

U grupi D, lider je Hrvatska uz 14 bodova iz sedam utakmica, Mađarska je sakupila 12, Slovačka je iz šest mečeva osvojila 10 bodova, iz istog broja utakmice Vels je stigao do dva boda manje, dok je Azerbejdžan, koji je takođe odigrao pet utakmica, na posljednjem, petom mjestu uz samo jedan bod.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC