• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrić: Na EURO 2020 ćemo igrati zapaženu ulogu. Dalić: Pobeda za Vukovar

Autor mondo.rs

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske smatra da njegov tim posle osvajanja srebra na Mundijalu i na kontinentalnom šampionatu može ostvariti uspeh. Dalić trijumf posvetio Vukovaru i Škabrnji

Fudbaleri Hrvatske izborili su plasman na EURO 2020.

U Rijeci su pobedili selekciju Slovačke, i to nakon preokreta (3:1), što im je donelo prvo mesto u kvalifikacionoj grupi E.

Možda će vas zanimati

Hrvati su tako obezbedili šesti put učešće na Evropskom prvenstvu.

Kapiten Hrvatske Luka Modrić naveo je da je njegov tim napravio veliki uspeh, s obzirom na to da su na meču protiv Slovačke nastupala tek četvorica igrača iz sastava koji im je doneo titulu vicešampiona sveta na Mundijalu u Rusiji.

"Osetio se izostanak tih glavnih igrača, ali ovi koji su ih zamenili odigrali su fenomelano i pokazali da su sa pravom u reprezentaciji i da se na njih može ozbiljno računati u budućnosti".

Modrić je rekao da je uprkos prednosti Slovačke, Hrvatska bila strpljiva i verovala u preokret što se i dogodilo.

"Ostvarili smo ono što smo hteli i što kao ekipa zaslužujemo. Ostali smo mirni posle njihovog gola jer smo igrali dobro i znali smo da će naši trenuci doći na meču, što se i dogodilo. Mi volimo malo da zakomplikujemo stvari, ali na kraju smo ostvarili ono što smo planirali", rekao je kapiten "vaternih".

Hrvatska je u dosadašnjoj istoriji na Evropskom prvenstvu najdalje stigla do četvrtfinala, a Modrić veruje da će 2020. popraviti taj skor.

"Mislim da ovaj tim Hrvatske, ako svi budemo zdravi, može da odigra vrlo zapaženu ulogu na EURO 2020", jasno je poručio Modrić.

Selektor Zlatko Dalić pobedu svog tima i plasman na EURO 2020 posvetio je Hrvatskoj, tačnije...

"Ove kvalifikacije poklanjamo Vukovaru i Škabrnji", rekao je Dalić i naglasio: "Uživam u najlepšim danima svog poslovnog života, uživam u Hrvatskoj, s hrvatskim narodom. U ponedeljak idem u Vukovar kako bih sa svojim narodom odao počast braniteljima, jer da nije bilo njih ne bi bilo ni ovog slavlja. I to je moj životni moto", istakao je selektor Hrvatske.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC