• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Srbija igra za odlazak na EURO, ali niko ne gleda... Zašto?

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Ovoga puta nije u pitanju zabrana UEFA, nego potpuna nezainteresovanost navijača za fudbalsku reprezentaciju... Zbog čega je to tako?

 Slaba posjeta Srbija - Ukrajina, kvalifikacije za EURO 2020 Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Srbija igra odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Ukrajine (pratite uživo na Mondu), ali opet je izostala podrška...

Tribine stadiona "Rajko Mitić" su izuzetno loše popunjene, teško da je prisutno više od 3.000 navijača, pa se tako jasno mogu čuti instrukcije koje treneri i sami igrači govore jedni drugima u televizijskom prenosu!

Istina, "orlovi" su pre nekoliko meseci već "prežalili" direktan plasman na Evropsko prvenstvo i samo još čudo može pomoći, ali za tako nešto možda je bila potrebna i pomoć navijača.

Postoji mnogo izgovora koji se pojavljuju u javnosti, od nepopularnog termina, hladnog vremena, loših igara i rezultata, same atmosfere oko "orlova", a od vas želimo da čujemo koji je vaš razlog zbog kog ne želite da pružite podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbiji?

Šta bi "orlovi" trebalo da urade da zarade podršku?

Pogledajte fotografije našeg reportera Dušana Ninkovića sa "Marakane".


FOTOGRAFIJE IZ IGRE



Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Razlog

Pogledajte domaci film Ekipa, i kazace vam se zasto nikog ne zanima sport koji je u raljama kriminala, prostitucije, i ko zna sve cega. Saznacete i zasto niko sem dva titova kluba u Srbiji ne moze biti prvi, jer je to ogromna industrija nemorala na koju su mnogi prikaceni. Nikog ne zanima sem javni servis koji umjesto da promovvise fudbal RS on popularizuje fudbal Srbije koji nikog ne interesuje ni u Srbiji. U Republici Srpskoj narod je koliko toliko iznad rijaliti Srbije a fudbal i dalje ima dusu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC