• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle samo dva meseca - Maradona ostaje bez posla?

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena mogao bi da napusti klupu argentinskog tima Himnazije nakon samo dva meseca.

Mnogi i danas, godinama nakon njegovog penzionisanja, tvrde da je najbolji koji je ikada igrao fudbal. Obeležili su njegov život i sjajni potez na terenu, ali i mnogi loši van njega.

Karakteristična ličnost, veoma neobičan čovek i lik o kome će se pričati i u narednim decenijama. Sada je na klupi Himnazije, argentinskog prvoligaša, ali to možda neće trajati. Dijego Armando Maradona je na izlaznim vratima.

Možda će vas zanimati

Sećamo se kako je preuzeo ovaj klub. došao je tu iz druge lige Meksika, gde je vodio Sinalou. Ovaj tim, iz pokrajine koja je najpoznatija na svetu po kartelima, bio je na pragu ulaska u elitni rang meksičkog fudbala.

Sada u Argnetini radi u eliti, ali ima zadatak da Himnaziju spase ispadanja u ovoj sezoni. Ukoliko se neki detalji ne poklope u narednom periodu, možda će od tog zadatka odustati.

Po rečima samog Maradone, on je u klub došao zbog predsednika Gabrijela Pelegrina. Sa tim čovekom se dogovorio i sa njim za sada ima sjajan odnos.

Ugovor su potpisali do kraja sezone, a nakon prvih šest mečeva na klupi, Dijego Armando je na devet osvojenih bodova. Pošto je sistem takmičenja u Argentini veoma čudan, Himnazija iz La Plate je trenutno najozbiljniji kandidat za ispadanje, kada se pogledaju koeficijenti iz poslednjih nekoliko sezona.

Ostanak na klupi slavnog Argentinca zavisi od toga ko će biti predsednik kluba. Pošto je Pelegrino najavio da se neće ponovo kandidovati za predsednika kluba, Maradona takođe razmišlja o odlasku. Već je istakao da će u slučaju promene na čelu kluba i on napustiti ekipu koja se grčevito bori za opstanak.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC