• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci spremili iznenađenje, stari selektor se vraća večeras?

Autor mondo.rs

Obezbeđen je odlazak na Evropsko prvenstvo, večeras će se završiti kvalifikacije, a Španija ima i iznenađenje? Po pisanju nekih medija, vraća se Luis Enrike.

Selekcija Španije igra poslednji meč u ovim kvalifikacijama, a navijači te reprezentacije bi večeras mogli da saznaju jednu šokantnu vest. Po informacijama koje stižu iz Španije, priprema se promena na selektorskoj poziciji.

Zapravo, ne prava promena. Više je to povratak, pošto će, po tvrdnjama radija Kadena Kope, Luis Enrike ponovo voditi nacionalni tim za koji je ranije igrao.

Bivši trener Barselone je već obavljao funkciju selektora, a sa nje se povukao zbog porodične tragedije. Njegova ćerka je bila teško bolesna, lečenje je dugo trajalo i na kraju ona nije pobedila u toj borbi. Savez i igrači su bili uz Enrikea, a on nije mogao da obavlja svoj posao u tom trenuku.

Tada je selekciju preuzeo Robert Moreno, čovek koji je još kao dečak odlučio da bue trener. On nije imao fudbalsku karijeru pošto je veoma mlad ušao u trenerske vode, a pre selektorskog mesta je bio pomoćnik Enrikea.

Ranije tokom karijere je sarađivao sa Enrikeom u Romi, Selti i Barseloni, pa se može desiti da i sada ostane u nacionalnom timu, na svojoj staroj poziciji. Naravno, pod uslovom da se obistine pisanja španskih medija.

Od kako je napravljena ova prinudna promena, Španija nema poraz u takmičarskim mečevima. Ipak, savez ali i sadašnji selektor bi želeli da se Enrike vrati na posao. Ukoliko se to desi, Španiju će na Evropskom prvenstvu naredne godine predvoditi upravo bivši trener Barselone.

Kako navode mediji sa Pirineja, informaciju o povratku na klupu nacionalnog tima će savez saopštiti večeras, nakon završenog kvalifikacionog ciklusa. Razgovori sa trenerom su već obavljeni i on je spreman da ponovo preuzme ulogu koju je do nedavno imao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC