• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići“ u Velsu ne odustaju od bodova

Autor mondo.ba/Fena

"Možemo biti zadovoljni nastupima u kvalifikacijama i moramo kvalitet pokazati i protiv Velsa, jer to nam je jedna od ključnih utakmica u ovom ciklusu“, istakao je mladi reprezentativac BIH Besim Šerbečić.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u 17 časova u Vreksamu će protiv Velsa odigrati svoj četvrti meč u kvalifikacijama za EURO 2021.

Selektor bh. mlade selekcije Vinko Marinović kazao je da su reprezentativci obavili kvalitetne pripreme i nada se da sutra mogu do bodova.

"Sutra nas očekuje meč s jednom jakom ekipom čiji igrači uglavnom nastupaju u engleskim premijerligaškim klubovima. U ovim kvalifikacijama su pobijedili Belgiju što je takođe potvrda njihovog kvaliteta. Međutim, imamo i mi svoje ciljeve i potrudićemo se da sutra dođemo do bodova", rekao je Marinović.

Pozitivan rezultat očekuje i defanzivac Besim Šerbečić.

"Dobro smo iskoristili vrijeme provedeno u Sarajevu i dobro smo se spremili za meč. Znamo i dobre i loše strane sutrašnjeg protivnika i te loše ćemo pokušati da iskoristimo. Nadamo se povoljnom rezultatu za nas. Možemo biti zadovoljni nastupima u kvalifikacijama i moramo kvalitet pokazati i protiv Velsa jer to nam je jedna od ključnih utakmica u ovom ciklusu“, istakao je Šerbečić.

U-21 selekcije BiH i Velsa su se do sada sastale šest puta i oba tima imaju po tri pobjede. Gol razlika je 9:8 u korist Velsa. Sutrašnji meč će suditi Jorgos Kominis iz Grčke.

U prava tri kola „zmajići“ su upisali po pobjedu, remi i poraz i sa četiri boda zauzima treće mjesto na tabeli, iza Njemačkekoja ima šest bodova i Belgije koja ima sedam, ali i utakmicu više.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC