• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umar Sadik: Partizan me je preporodio

Autor mondo.rs

Het-trik Umara Sadika protiv Javora i proboj na vrh lestvice strelaca Superlige.

 Umar-Sadik-tri-gola-protiv-Javora-het-trik-Umara-Sadika Izvor: MN PRESS

Umar Sadik je došao u Partizan minulog leta. Visoki napadač iz Nigerije je dobijao i kritike od dela navijača za pojedine partije, pogotovo na početku, ali je stručni štab i ceo tim u njega imao poverenja. Sadik sve to vraća na terenu, a sa tri gola protiv Javora probio se u vrh liste strelaca Superlige.

"Kad sam dolazio u klub rekao sam da sam ovde došao da postanem igrač. Stoga sam zahvalan ekipi i, pre svega, šefu Savi Miloševiću što za mene imaju strpljenja i što mi uvek iznova daje šansu. Šef dosta priča sa mnom i uvek mi ukaže kada treba nešto da popravim. Znam da nekada učinak nije sto posto u odnosu na broj šansi, ali i to će se popraviti vremenom. Mene je Partizan preporodio i sve dugujem njemu", kaže Sadik za sajt kluba.

Možda će vas zanimati

Sa tri gola protiv Javora, Sadik je na koti 13. Ali, baš mu i nije mu bilo prijatno na terenu. Zbog vremenskih priika.


"Bilo je izuzetno teško za igru posebno u prvom poluvremenu, jer ne samo da je bilo hladno već je i vetar duvao u drugom pravcu i nosio nam loptu u kontra smeru. Tako nas je i iznenadio gol Javora u drugom minutu igre, ali naša sreća je da smo mi, pod broj jedan, ekipa koja ima karakter i koju takvi golovi ne preseku, a drugo što je ekipa Javora igrala otvoreno i ofanzivno i samim tim smo i mi mogli da realizujemo naše šanse".

PARTIZAN - JAVOR 6:2 (GOLOVI)

Za pet dana Partizan će probati da pobedi AZ Alkmar u Holandiji i ponovi rezultat protiv istog protovnika od pre dve godine.

"AZ je ozbiljna ekipa koja je pokazala izuzetan kvalitet u Ligi Evrope. Žao mi je što je rezultat u Beogradu bio 2:2, jer bi nam pobeda u mnogome olakšala posao. Ipak, to je fudbal. Biće izuzetno teško, ali mi se već sada psihički pripremamo, jer znamo da bismo pobedom bili na korak ka proleću u Evropi. Svakako da pritisak postoji, ali sa druge strane i kod nas lično podiže lestvicu više. Ovoj tim je mnogo napredovao i mislim da naše vreme tek dolazi", uveren je Sadik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC