• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srećan, srećniji, Liverpul: Ovako se osvajaju titule, iako mnoge nervira!

Autor mondo.rs

Velika pobjeda "redsa" u Londonu za nastavak pobjedničke serije, ali i "podebljavanje" bodovne razlike u odnosu na najbliže pratioce.

Još jedna pobjeda Liverpula poslije drame u finišu!

U posljednje dvije sezone "redsi" su osvojili čak 13 bodova golovima u posljednjih desetak minuta utakmice, a to je na svojoj koži osetio i Kristal Palas koji je igrao solidno na "Selhurst parku", postigao dva gola, ali na kraju nije uspio ni "mrvice" da dobije iz utakmice sa vicešampionom.

KRISTAL PALAS - LIVERPUL 1:2 (0:0)

Možda će vas zanimati


Prvo im je poslije signalizacije VAR tehnologije, koja je sve više "miljenik" Liverpula, poništen gol, da bi snalažljivost Firmina u 85. minutu poslije gužve pretvorena u pobjedu.

Prije toga je Sadio Mane doveo Liverpul u vođstvo u 49. minutu, Vilfrid Zaha je izjednačio u 82. minutu, ali njegova ekipa nije uspjela da se odbrani. Uz to, reprezentativac Obale Slonovače imao je šansu u nadoknadi vremena da ponovo "podesi na remi", ali se poprilično obrukao iz neposredne blizine golmana Alisona kada je šutirao preko gola.


Imaće za čim da žali tim Roja Hodžsona iz ove utakmice, a Jirgen Klop će još više "razvući" prepoznatljivi osmeh pošto je njegova ekipa još jednom preživjela uprkos lošoj igri.


Igrali su bez Mohameda Salaha i bili poprilično neaktivni na sredini terena što je omogućilo Kristal Palasu da u nekoliko situacija ozbiljno priprijeti, međutim kada je bilo potrebno da se "zapne" to su i uradili i na kraju upisali pobjedu koja će ipak biti malo pod lupom zbog poništenog gola Tomkinsa.

Svemu je prethodnio centaršut Milivojevića, na drugoj stativi se snašao Tomkins, ali sudija Frend je iz VAR sobe dobio instrukciju da je prije toga Kujate napravio faul u napadu.

Zbog toga što ovo nije prvi put da se dešava ove sezone, uslijedile su šale na mrežama.


Današnji dan po lepom neće pamtiti Arsenal, koji je protiv Sautemptona odigrao samo 2:2, ali će možda slaviti njihovi navijači jer je Unai Emeri nikad bliži otkazu, mada mu je rukovodstvo nedavno dalo punu podršku.

Ipak, Arsenal je za sada jedini domaći tim koji je osvojio bod u ovom kolu, i to u 98. minutu, pošto su na gostovanjima slavili Totenhem, Vulvsi, Lester, Norič, Barnli i Liverpul.

Vidjećemo da li će tako biti i u meču Sitija i Čelsija koji počinje u 18.30.

Sve strelce, rezultate i tabelu 13. kola Premijer lige pročitajte OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC