• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević hvali ekipu za prvo poluvrijeme: Recept za budućnost!

Autor mondo.rs

"Ovo je bio pravi derbi", konstatuje Zvezdin trener poslije gostovanja u Nišu.

 Vladan Milojević poslije Radnički - Crvena zvezda - Recept za budućnost Izvor: MN PRESS

Mirnih glava fudbaleri Crvene zvezde mogu da se posvete pripremi utakmice sa Bajern Minhenom u Ligi šampiona (utorak, 21.00, prenos na TV Arena Sport 1).

Gostovanje u Nišu uspješno je odrađeno, pobedom 2:0, pa izabranici Vladana Milojevića u dobrom raspoloženju dočekuju goste iz Njemačke. 

Možda će vas zanimati

 Zadovoljan je i trener.

"Moram da istaknem da je bio sjajan ambijent. Uvijek je teško igrati pred publikom u Nišu, ali smo znali šta nas očekuje i dobro se pripremili za današnju utakmicu. Ovo je bio pravi derbi. Radnički ima dobru ekipu i iskusnog trenera, ali smo uspjeli da kontrolišemo utakmicu i da od samog starta pokažemo ono što smo i željeli. Prvo poluvrijeme je bilo sjajno i recept za ono kako treba da igramo i u budućnosti. Postigli smo gol na vrijeme, dogovorili se na poluvremenu da nastavimo u istom ritmu i na kraju smo zasluženo trijumfovali", rekao je Milojević po završetku utakmice.


Trener crveno-bijelih posebnu pažnju osvetio je Marku Gobeljiću i Aleksi Vukanoviću, koji su imali probleme sa povredama tokom prethodnog perioda.

"Drago mi je što su danas dobro odigrali i pokazali da su na pravi način izašli iz povrede. Čestitam mojim igračima na dobroj igri, a Radničkom želim da nastave da pružaju ovakve partije i da ponove rezultat od prošle godine kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evrope", dodao je Milojević.

Njegov kolega Milorad Kosanović istakao je da je Nišlijama posao značajno otežalo isključenje Ivana Ostojića u 70. minutu (zbog dva žuta kartona).

"Nije nam bio dan. Nikako nismo mogli, a poslije isključenja je bilo jako teško. Šta da radimo... Bila je dobra utakmica, napravili smo iskorak u odnosu na pre bolesti igrača. Nadam se da ćemo dobro odigrati do kraja prvenstva", rekao je Kosanović pred kamerom TV Arena Sport 1.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC