• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoakin ''načeo'' svoje, Kanales u nadoknadi donio pobjedu!

Autor mondo.rs

Drugi meč današnjeg programa u španskoj Primeri odigrali su Betis i Valensija, timovi sa dva različita kraja tabele.

Nikada nije lako gostovati Betisu, a danas je to osjetila Valensija. Iako su pred ovo kolo bili favoriti, na neugodnom gostovanju zeleno-bijelima nisu upisali pobjedu. Pogotkom u sudijskoj nadoknadi domaćin je stigao do cijelog plijena (2:1).

Ekipa Betisa je ovo kolo dočekala u donjem dijelu tabele, blizu zone ispadanja, ali je Benito Viljamarin ostao odbranjen. Oba pogotka vidjeli smo u prvom delu meča, a Hoakin je izjednačenje domaćinu donio pogotkom protiv bivšeg tima. Konačan rezultat postavio je Kanales.

Možda će vas zanimati

 Valensija, tim koji se bori za Evropu, pa čak možda i Ligu šampiona naredne sezone, nije uspjela da savlada Betis. Iako su imali prednost nakon nešto više od pola časa igre, ona nije dugo potrajala. Gomez je bio najprisebniji u kaznenom prostoru nakon solo prodora Toresa i loptu je hladnokrvno smjestio u mrežu.

Samo pet minuta kasnije, na semaforu je pisao neriješen rezultat. Iskusni Hoakin, čovek koji je ponikao u Betisu, ali je tokom jednog dijela karijere igrao i za Valensiju, postigao je drugi gol na meču. U stilu pravih majstora natrčao je na centaršut i savladao gostujućeg golmana.

U meču koji nije imao previše pravih prilika, Betis je bio bolji. Nije im bilo lako da stignu do pobede na današnjem meču, ali su to uspeli da urade duboko u nadoknadi vremena. Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Serhio Kanales, doneo je pobjedu svom timu.

Ekipa Betisa je ovom pobjedom prekinula neugodan niz protiv Valensije, tima koji nisu savladali septembra 2016. godine. Ono što im je još bitnije, uspjeli su da pobjegnu od opasne zone. tim Valensije je sada udaljen od pozicija koje vode u Evropu, ali će za to mjesto nastaviti da se bore.

Betis: Robles, Mandi, Gonzalez (od 68. Iglesias), Sidnei (od 77. Baragan), Emerson, Guardado, Kanales, Moreno, Fekir, Hoakin, Loren (od 81. Alfonso)
Valensija: Silesen, Kosta, Gabrijel, Mangala, Gaja, Tores (od 86. Kangin), Pareho, Vas, Valjeho (od 65. Gameiro) , Rodrigo (od 75. Soler), Gomez

petak:

Levante - Majorka 2:1 (0:0)
/Marti 52, Roćina 73 - Rodrigez 65/

subota:

Leganes - Barselona 1:2 (1:0)
/En Nesiri 12 - Suarez 53, Vidal 79/

Betis - Valensija 2:1(1:1)
/Hoakin 37, Kanales 90+3 - Gomez 32/

Granada - Atletiko Madrid (18.30)
Real Madrid - Real Sosijedad (21.00)

nedjelja:

Espanjol - Hetafe (12.00)
Osasuna - Atletik Bilbao (14.00)
Eibar - Alaves (16.00)
Viljareal - Selta (18.30)
Valjadolid - Sevilja (21.00)

TABELA: Barselona 28, Real Madrid (-1) 25, Atletiko Madrid 24, Sevilja 24, Real Sosijedad 23, Atletik Bilbao 20, Hetafe 20, Granada 20, Valensija 20, Levante (+1) 20, Osasuna 19, Viljareal 18, Valjadolid 17, Betis 16, Alaves 15, Eibar 15, Majorka (+1) 14, Selta 9, Espanjol 8, Leganes (+1) 6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC