• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Borjan: Treba da se pogledamo u oči - mi nismo za ovo takmičenje!

Autor Jovan Terzić

Jaka izjava golmana Crvene zvezde koji je bio nezadovoljan što je njegova ekipa još jednom dopustila veliki broj golova...

 Milan-Borjan-Crvena-zvezda-trenutno-nije-za-Ligu-sampiona Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Njemu je najteže palo!

Milan Borjan bio je igrač utakmice u kojoj je primio čak šest golova. Ipak, da nije bilo njega, Crvena zvezda bi od Bajerna ove večeri na "Marakani" primila mnogo više. Zabeležio je deset odbrana, pokušavao da vikom probudi svoje igrače, ali nije vredelo...

Zato je u razgovoru s novinarima pokušao da bude oštar kako bi pokušao da utiče na saigrače da se trgnu, pošto u ovom trenutku igraju jako loše.

"Ništa, treba da se pogledamo u oči i... Mnogo je teško pričati. Treba da se pogledamo u oči i vidimo da nismo za ovo takmičenje, da budemo realni. Svaku utakmicu dopustiš ovoliko golova, mnogo slabo igramo, ono što traži stručni štab mi ne ispunimo", rekao je emotivni golman.

"Svaku utakmicu završimo sa 4-5 golova, ne mogu da pričam za ostale, žao mi je što ovakav narod koji dođe ne zasluže ovakve rezultate".

Čuvar mreže Zvezde indirektno je kazao i da je Zvezda igrala bolje kada je manje stranaca bilo u ekipi, pošto su za nju tada nastupali fudbaleri koji su bolje osećali klub, pošto su za njega navijali čitav život i zbog toga daju više...

"BIlo je ovde pre dosta igrača koji su igrali srcem, nisu igrali za pare, kad igraš srcem mnogo više doprinosiš i imaš veću želju. Ima dosta igrača koji ne znaju šta je Crvena zvezda i da budemo realni, sve je to fudbal, ali realno oni su vanzemaljci. Igraju vrhunske utakmice, a kod nas dosta igrača uhvati i strah. Sve je to život i jedna lekcija. Treba da naučimo iz ovoga i izađemo još jači i napravimo rezultat protiv Olimpijakosa i da igramo proleće u Evropi", zaključio je Borjan.

Pogledajte te izjave.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Covjek je u pravu za sve sto je rekao pogotovo za strance ja vise nemogu ni navijati za zvijezdu kao nekad jer nije to to nije to zvijezda ,a vjerujem da ni oni neigraju za zvijezdu odnosno za nase timove,nisu to neki vrhunski igraci pa da daju kvalitet to je sirotinja kojoj smo mi svijet ,zapad pa dodje za neke pare a za te pare ima dosta boljih igraca kod nas.

LICMA

Crvena Zvezda jeste i igrači kvalitetniji od vas

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC