• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Briž dao gol, osvojio bod, a onda mu isključena DVA IGRAČA! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Ne može se reći da fudbaleri Briža ne umeju da slave gol, ali su preterali

Radost fudbalera nakon postizanja golova je uobičajena, normalna pojava. Mnogi igrači pokušavaju da budu opriginalni, da smisle svoj način proslave. To je u redu. Problem je kada u tome preteraju.

Upravo to se dogodilo fudbalerima Briža, koji su burno proslavili izjednačujući gol protiv Galatasaraja u Ligi šampiona u sudijskoj nadoknadi.

Možda će vas zanimati

 Krepin Dijata je postigao taj izjednačujući gol u Istanbulu, a proslavio ga je tako što je skinuo dres, što mnogi fudbaleri vole da rade. Međutim, zaboravio je da već ima žuti karton, pa je opravdano dobio i drugi žuti = isključenje.

Zanimljivo, on je prvi fudbaler u Ligi šampiona još od Fernanda Toresa, koji je isključen odmah nakon što je dao gol. Toresu se to dogodilo 2016. godine dok je igrao za Atletiko Madrid u meču protiv Barselone.

Nevoljama Briža, međutim, tu nije bio kraj. Klinton Mata, koji je bio asistent za gol protiv Galatasaraja, takođe je burno proslavio pogodak - u euforiji je šutnuo korner zastavicu koja je odletela nekoliko metara.

Zbog toga je i on dobio žuti karton, ali je kao i njegovom saigraču, i njemu to bio drugi žuti karton!

Sad će i asistent i strelac gola za Briž propustiti poslednju utakmicu grupne faze Lige šampiona protiv Real Madrida.

POGLEDAJTE GOLOVE

Još jedna zanimljivost u vezi sa belgijskim klubom: ovo NIJE prvi put da mu dva igrača budu isključena u sudijskoj nadoknadi u nekoj utakmici Lige šampiona! Zapravo, ovo se Brižu događa već drugi put - prvi put je to bilo protiv Selte iz Viga 2003. godine, kada je takođe bilo 1:1.

Briž nema šansu da se plasira u nokatu fazu Lige šampiona (Pari Sen Žerrmen i Real Madrid su već obezbedili mesto iz te grupe), ali se Belgijanci bore sa Galatasarajem za treću poziciju i nastavak takmičenja u Ligi Evrope (Briž ima tri, a Galatasaraj dva boda pred poslednje kolo).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC