• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Zvezdina deca maštaju o proleću u Evropi: Stiže nas umor, ali verujemo

Autor mondo.rs

Gostovanje u Atini biće od ogromne važnosti za prvi tim, ali i omladince crveno-belih.

Crvena zvezda 11. decembra u Atini ne sme da izgubi u dve utakmice sa Olimpijakosom.

Ako bude tako, prvi tim će sigurno, a omladinci najverovatnije igrati i na proleće u Evropi.

Izabranicima Vladana Milojevića dovoljan je i remi da sačuvaju bodovnu prednost u odnosu na pomenutog rivala i kao treći u grupi presele se u Ligu Evrope, dok dečaci koje trenira Slavoljub Đorđević sa pobedom sigurno idu u šesnaestinu finala Lige šampiona za mlade, a moguće i sa remijem, ukoliko Totenhem ne pobedi Bajern u Minhenu.

Možda će vas zanimati

Trenutno stanje na tabeli omladinske Lige šampiona je: Bajern 11 bodova, Zvezda 8, Totenhem 7, Olimpijakos 1.

"Vrlo su naporne ove utakmice pred kraj polusezone, jer nas umor polako stiže, ali smo se dogovorili sa stručnim štabom da moramo da damo i poslednji atom snage u meču protiv Bajerna. Mnogo trčanja, duela, smatram da smo odigrali lavovsku utakmicu i da je hemija u ekipi doprinela tome da ostvarimo pozitivan rezultat. U Atini ćemo dati sve od sebe da izborimo prolaz dalje. Svesni smo koliko smo radili i koliko smo se borili za ove evropske uspehe. Mi smo Zvezda i uvek idemo na pobedu", rekao je Miloš Pantović, krilni napadač rođen 2002. godine, posle 1:1 sa Bavarcima u Beogradu.

Zvezdini dečaci su imali prednost od 36. minuta golom Lazara Lukića, ali su gosti izjednačili preko Majera u 54.

"Bila je vrlo teška utakmica. Mnogo smo se potrošili. Zasluženo smo poveli, posle primili gol, ali mislim da smo pokazali karakter i to je ono što je najbitnije. Što se mojih odbrana tiče, trudim se da uvek budem koncentrisan i da reagujem najbolje što mogu. Zahvaljujem se svim navijačima koji su došli da nas podrže. Koliko sam video sa terena, zapadna tribina je bila puna. Nadam se da ćemo proći dalje i da će naši navijači nastaviti da budu uz nas", rekao je Andrija Katić, koji je odlično branio.

Olimpijakos je u Beogradu savladan 2:1, tako da crveno-beli u Grčku idu puni samopouzdanja.

"Teška utakmica za nas. Poveli smo 1:0 iz uigrane akcije i uvek je pozitivno kada nešto što uvežbavate na treningu, možete da realizujete na utakmici. Primili smo gol, ali smo pokazali karakter i dokazali da možemo da se nosimo sa najkvalitetnijim ekipama u Evropi. Idemo u Atinu na pobedu, ne bavimo se kalkulacijama, jer imamo samopouzdanja i verujemo u prolaz", istakao je Andrija Radulović, asistent kod pogotka Bajernu.

Proleće u Evropi bila bi sjajna kruna na ovu godinu kada je u pitanju omladinski tim crveno-belih, koji je nedavno u domaćem prvenstvu savladao "večitog rivala" Partizan, iza sebe ima deset uzastopnih pobeda, a više je od godinu dana bez poraza na tereima u Srbiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC