• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrlo zabrinuti Vladan Milojević: Nešto mora da se mijenja, gdje je želja?

Autor mondo.rs

"Zašto smo ranije igrali sa više energije, žara, energije, suza... Nema toga!", kazao je trener Crvene zvezde i najavio promjene.

 Vladan-Milojevic-izjava-posle-Zvezda-Bajern-0-6 Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević priznao je da je strah sputao njegove igrače u visokom porazu od Bajerna (6:0) u Ligi šampiona i poručio da je veoma razočaran odnosom prema igri, primjetivši da ne postoji opravdanje za "slabu energiju i žar" u najtežem porazu u istoriji kluba u evropskim takmičenjima.

"Ne znam šta da kažem. Ako je razočaranje, jeste, jeste najubjedljiviji poraz, neka prenoći, pa da vidimo šta ćemo dalje", rekao je Milojević sinoć na konferenciji za medije poslije meča.

Možda će vas zanimati

Dodao je da igračima ništa nije rekao poslije meča, već samo prije i na poluvremenu.


"Ne znam šta bih mogao da kažem. Ne vidim razlog za toliki strah, Bajern je u svim segmentima bio bolji, pokazao moć. Bez obzira kakav je protivnik, smeta mi kada nemate odgovornost. Ne smije tako da bude, ne znam zašto je to tako. Probaćemo da pričamo da vidimo zašto je tačno", rekao je on.

Zvezdi sada preostaje borba za treće mjesto u B grupi, koje bi sačuvala remijem na gostovanju Olimpijakosu u Atini.

"Šta znači biti ili ne biti? Šta i da ne bude prolaz? Da li se ruši svijet? Tu smo gdje smo. Isti igrači su došli do ovoga, prošli kvalifikacije..", kazao je zabrinuti Vladan Milojević i potom dodao: 


"Ovi igrači mogu mnogo više. Ovo nije bila taktika ili bilo šta, nema veze s tim, ima veze s tim što ulazimo u meč tako kako ulazimo. Zašto smo ranije igrali sa više energije, žara, energije, suza... Nema toga. Da li je to do igrača, mene, pa milion drugih razloga, ostavićemo tri tačke, probaćemo da ispravimo. Ne vidim svrhu ovoga da imamo razlog da se plašimo bilo čega. Onda se ne bavite ovim sportom".

"Morate da budete hrabri, ne treba to da bude izjavama, znate da se ne bavim populizmom, rekao sam da ću preboljeti ovo na moj način, kao i sve ostale poraze, vidjećemo već od narednih dana šta su uzročnici. Nešto mora da se mijenja", zaključio je trener Zvezde.

Bajern u posljednjem kolu čeka Totenhem 11. decembra, dok Zvezda gostuje Olimpijakosu u Atini.

Možda će vas zanimati


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Sve se menja sem... trenara. Kukavička, odbrambena taktika u svim utakmicama i sada fali hrabrost? Otišli u Minhen po 0:0? Malo morgen

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC