• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević protiv Veleža traži nastavak stoprocentnog niza

Autor mondo.ba

Bijeljinci će za vikend, na domaćem terenu protiv Mostaraca, pokušati da nastave uspješnu seriju od dolaska Slobodana Starčevića na njihovo kormilo.

 Slobodan Starčević Radnik - Velež želi nastavak uspješne serije Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Od dolaska na klupu bijeljinskog Radnika, Slobodan Starčević zabilježio je dva trijumfa u dva različita takmičenja.

Na debiju u Kupu Republike Srpske, u četvrtfinalnom duelu sa prvoligašem Srpske Rudar Prijedorom, Semberci su slavili 2:0, da bi par dana kasnije i na prvenstvenom derbiju upisao trijumf. Ostvarena je ubjedljiva pobjeda u gostima protiv Mladosti. U Doboju kod Kaknja bilo je čak 4:0 za Radnik.

Stoprocentan niz na klupi Radnika Starčević će pokušati da nastavi i za vikend, kada u Bijeljinu u okviru 18. kola Premijer lige BiH stiže mostarski Velež.

Možda će vas zanimati

"Iza nas je uspješno gostovanje protiv ekipe koja se grčevito bori za opstanak i tim prije ova pobjeda je još važnija jer je ostvarena na vrućem terenu. Lijepo je pogledati tabelu i vidjeti Radnik na četvrtoj poziciji. Кada sam dolazio u klub poslije odlaska Mladena Žižovića istakao sam da nam je cilj da se zadržimo na nivou igara i da pokušamo da napredujemo, koliko je to moguće, u finišu šampionata. Prvu prepreku smo uspješno preskočili i čestitam mojim igračima na prikazanoj igri, pobjedi i osvojenim bodovima koji nam mnogo znače", istakao je Starčević, čija ekipa nije primila gol u prethodnih 180 minuta.

Sjajnu partiju protiv Mladosti pružio je kapiten Velibor Đurić, koji je i sa 37 godina na plećima pokazao da je sjajan igrač i da su godine samo brojka.

Postigao je tri gola, a imao priliku i za četvrti, ali nije uspio da realizuje jedanaesterac.

"Đurić je istinski vođa na terenu, pokazao je da spada u red najkvalitetnijih i najboljih igrača u Premijer ligi BiH. Dobio je mnoge pohvale i čestitke za partiju prikazanu u Doboju kod Кaknja. Svojim iskustvom mnogo znači ovoj ekipi, uz njega će stasati, kako treba, mladi igrači. Bez obzira što je postigao tri gola, naš uspjeh protiv Mladosti je kolektivni jer smo ekipno odigrali kvalitetno i efikasno", naglasio je Starčević.

Mostarski rivali Velež i Zrinjski biće preostali protivnici Radnika do kraja 2019. godine.

"Prva sledeća utakmica, protiv Veleža, za nas je ujedno i najvažnija i pobjedom u njoj potvrdićemo ovaj trijumf kod iz Doboja kod Кaknja. Želimo da zadržimo mjesto u samom vrhu tabele i na zimsku pauzu odemo što bolje plasirani. Pred nama je teških 180 minuta. Ukoliko savladamo Velež, u šta uopšte ne sumnjamo, rasterećeni ćemo moći da putujemo u Mostar na megdan Zrinjskom. Mada, kao trener imam dosta uspjeha na stadionu ’Pod Bijelim brijegom’ i verujem da u posljednja dva kola možemo da izbjegnemo rezultatske neuspjehe. Ipak, ponavljam, sada smo fokusirani na Velež i samo nam je ta utakmica u mislima", zaključio je trener Radnika.

Duel sa mostarskim "rođenim" biće odigran u nedjelju od 13 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC