• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stepanović: Nemoćna Zvezda je dobro prošla, moglo je biti i crnje!

Autor mondo.rs

"Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz 'mrtvih', sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta", naveo je iskusni trener Dragoslav Stepanović posle debakla crveno-belih od Bajerna (0:6)

 Dragoslav Stepanović: Nemoćna Zvezda je dobro prošla, moglo je biti i crnje! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pretrpela je najteži poraz u evropskim takmičenjima u utorak na stadionu Rajko Mitić, kada je od Bajerna primila u 5. kolu Lige šampiona "pola tuceta" golova (0:6).

Debakl pred domaćom publikom bio je alarm za trenera Vladana Milojevića da pod hitno nešto mora da se menja, dok su pojedini prvotimci priznali da je Zvezda daleko ispod nivoa Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Iskusni trener Dragoslav Stepanović, koji je dugo godina radio u Nemačkoj, tvrdi da ono što je Bajern prikazao u Beogradu nije iznenađenje. Kaže da je Zvezda delovala toliko nemoćno da je mogla i gore da prođe!

"Poraz sam očekivao, slagao bih, i ovoliko visok. Ali, shodno nemotivisanosti i nemoći Zvezdinih igrača, moglo je da bude i crnje! Mileru je, recimo, krivo što nisu postigli više golova. Tipično nemački: ako mogu da daju 50 - juriće i 51", izjavio je za "Sportski žurnal" Stepanović.

On je istakao da crveno-beli, shodno kvalitetu koji poseduju, nisu mogli ništa bolje da očekuju.

"Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz 'mrtvih', sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta. Donekle posluže u domaćim takmičarskim okvirima, izvan su prosto nevidljivi. Što su i pokazali prošle i ove godine u Ligi šampiona".

Levandovski! Nije bilo dobro ni za srce ni za gledanje

Dragoslava Stepanovića je, kao i većinu, najviše impresionirao nastup Roberta Levandovskog u Beogradu, koji je postigao četiri gola. "Auuuuu... Nije bilo dobro za moje srce! Kako je lako prolazio kao pored amatera... Nije bilo ni za gledanje!"

Posebno se osvrnuo na Marka Marina.

"Vedeta je u Srbiji, igrač trenutka i poteza. Poprilično neprimetan u evropskim utakmicama, neizdržljiv u duelima i nekako uvek izvuče deblji kraj. Zato se i vraća po loptu ne bi li iz dubine napravio nešto. A, gol je odatle mnogo dalek... za njega", napomenuo je Stepanović.

Popularni Stepi naveo je da je Bajern tipična "nemačka ekipa" koja ne staje svih 90 minuta, veoma kvalitetna i disciplinovana.

"Oni su superiorni, mnogo koštaju, od 25 do 80 miliona evra. Vode računa o najsitnijim trenažnim detaljima, ponajviše o sopstvenom telu. Njima zato ne smeta ritam utakmica sreda-subota-sreda. I kada se bliži kraj sezone igraju ustaljenije i upečatljivije, metaforično rečeno: dodaju gas, kada drugi stanu!", jasno je poručio Stepanović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC