• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Hrvatskoj se pravi LUDI stadion - utakmice će se gledati i iz džakuzija!

Autor mondo.rs

U Osijeku se pravi luksuzni sportski kompleks, sa sedam terena i stadionom koji će, kažu, biti najmoderniji u Hrvatskoj. Kapacitet 12.900 mjesta, a cijeli posao košta 40 miliona evra. Viktor Orban: "CIlj Osijeka - da bude šampion".

 Novi stadion Osijeka džakuzi dodatni sadržaji Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Osječka fudbalska arena sa "pet zvjezdica" imaće mnoge sadržaje kakvih nema u Hrvatskoj (pa i u regionu). To nije samo sportski objekat, već će imati i dodatne sadržaje, koji će pomoći samofinansiranju i održivosti.

Ono što je posebna pikanterija je to što će stadion imati posebne boksove (lože) sa sve saunama i džakuzijima(!), iz kojih će moći da se prate utakmice.

Možda će vas zanimati

Prvi redovi tribina biće udaljeni svega pet, šest metara od igrališta. Prva dva reda tribina biće luksuzna mjesta sa posebnom cijenom ulaznica, dok će se iznad posljednjeg reda tribina nalaziti tzv. sky promenada na kojoj će gledaoci moći da uživaju u gastroponudi, a istovremeno da neometano prate utakmicu, piše "Večernji list". Fotografije pogledajte OVDJE.

Projekat "Pampas" klub finansira iz sopstvenih prihoda, ali i uz donaciju mađarske vlade. Premijer Mađarske Viktor Orban, pod čijim se patronatom sve ovo preduzima, u srijedu je posjetio Osijek, gdje je razgovarao sa klupskim predsjednikom i suvlasnikom Ivanom Meštrovićem.

Orban je rekao da je prihvatio viziju koju su mu ponudili inicijatori projekta.

"Počeli smo zajednički da razvijamo ovu priču, a mogu da kažem i da sam postao navijač Osijeka. Posebno me zanimaju mlađe kategorije, a Hrvati imaju urođeni talenat. I zato je Škola fudbala najvažnija u svemu. U početku sam mislio da bi ovde trebalo da bude izgrađen kamp, ali mi je onda predstavljena ideja novog stadiona. Smatrao sam da će to biti mnogo teže nego što zapravo jeste, ali želja je da se ovde stvori jedan ozbiljan klub", rekao je Orban.

U doglednoj budućnosti, Osijek puca na najviše!

"Sa novcem kojim klub sada raspolaže nije realno da bude prvak Hrvatske, ali Ivan Meštrović mi je rekao da to jeste cilju u skorijoj budućnosti. Neka svi vide da niko ne želi da se miješa u posao ljudima u klubu. Kada bude napravljeno sve što je potrebno, može se razmišljati o tituli prvaka. Ako ste prvi onda su tu i novac i zadovoljstvo i sreća, to mora biti cilj kako bi se stavio šlag na tortu. Uveravam vas da i dalje jako volim ovaj klub. Kroz dvije, tri godine moglo bi da bude vrlo izgledno da Osijek pomrsi račune i onima koji su trenutno ispred njega jer će se i ekipa tada još više pojačati. Sve pomno pratim, velike stvari su do sada urađene i vjerujem da će Osijek iduće sezone ostvariti novi iskorak u Evropi", poručio je Orban.

PROJEKTI NOVIH 6 STADIONA U SRBIJI

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC