• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša Mihajlović kroz suze: Našao sam anđele čuvare (VIDEO)

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović u suzama je poručio da mu mnogo znači podrška u borbi protiv bolesti, kao i da mu je karakter pomogao da bude snažan u teškim trenucima. Došli svi igrači, pa se Miha sa njima našalio.

Proslavljeni srpski fudbaler, nekedašnji selektor reprezentacije Srbije, koji se prvi put oglasio javnosti nakon 13. jula kada je otkrio da boluje od leukemije, u izlaganju je istakao je da mu nije lako zbog previše emocija.

"Teška četiri mjeseca su iza mene, imao sam hemoterapije, ali sam jakim karakterom sve prebrodio. Veliku mentalnu snagu dobijao sam od doktora. Našao sam anđele čuvare da mi psihološki pomognu. Oni su najznačajniji i biću im zauvijek zahvalan", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Bolonji prije nego što su ga emocije potpuno savladale: "Izvinjavam se što plačem", dodao je proslavljeni as.

Možda će vas zanimati

Mihajlovića je prije početka konferencije iznenadio dolazak njegovih igrača na čelu sa kapitenom Blerimom Džemailijem. 


"Nedostajao si nam mnogo, veoma smo srećni što si opet cijeli dan sa nama. Znamo da nisi srećan zbog naših posljednjih partija, ali pokušaćemo to da popravimo", poručio je kapiten Bolonje.

Na to je dobio odgovor šaljiv odgovor Mihajlovića: "Vi biste, momci, uradili sve samo da ne morate da trenirate!".

Mihajlović je prošle nedjelje završio treći ciklus liječenja u klinici u Bolonji poslije presađivanja koštane srži.

Ljekar Mikele Kalvo, direktor hematološkog odjeljenja, iznio je detalje sa stručnog aspekta.

"Prvi put govorim za medije, a to radim na Sinišin zahtjev. Treba biti veoma oprezan na ovom putu prema bolesti i u terapiji. Složena je dijagnoza, i njom smo se bavili najbolje što umijemo, danas sam ovdje u ime svih ljekara. Bolest smo otkrili poslije drugih testova koje je radio Siniša, određena vrsta bijelih krvnih zrnaca prolazi kroz proces usporavanja sazrijevanja i razmnožavanja bez kontrole, što je dovodilo do toga da kosti gube sposobnosti", rekao je doktor Kalvo i procijenio da sada proces oporavka ide prema planu, najviše zahvaljujući Mihi koji je odlično sarađivao, kao i ljudima oko njega koji su pomno pratili savjete ljekara.

"Sve ide kako treba, ali moraćemo da vodimo računa u budućem periodu, redovno da obavljamo kontrole, kako nešto ne bi krenulo po zlu", rekao je Kalvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC