• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević: Nije problem da odem, problem su vezane noge od straha!

Autor Jovan Terzić

Povod konferencije za medije Zvezdinog trenera bio je duel sa Voždovcem, ali o tome se najmanje pričalo. Očekivano, najviše je govorio o Bajernu.

 Vladan-Milojevic-o-odlasku-iz-Zvezde-i-strahu-fudbalera-protiv-Bajerna Izvor: MN PRESS

Bolan poraz je iza fudbalera Crvene zvezde, najubjedljiviji u klupskoj istoriji na međunarodnoj sceni, ali ono što navijače mnogo više boli od 0:6 protiv moćnog Bajerna je pristup izabranika Vladana Milojevića.

U utorak uveče, kao i mnogo puta u ovoj i u drugom dijelu prošle sezone, tim Crvene zvezde nije djelovao kao TIM, već više kao skup ravnodušnih pojedinaca, koji jedva čekaju da se završi utakmica, isključe kamere i povuku što dalje od očiju javnosti.

Možda će vas zanimati

Zato će, ako zaista misle da povrate povjerenje zvezdaša kao što su zatražili u video klipu objavljenom u četvrtak na društvenim mrežama, crveno-bijeli u subotu od 18 časova protiv Voždovca morati da, pored pozitivnog rezultata, posvete pažnju i svom izdanju.


A, to im neće biti lako.

Voždovac je u seriji od osam utakmica bez poraza u Superligi (pet pobjeda, tri remija) i veoma motivisan stiže na "Marakanu".

"Ulazimo u ciljnu ravninu domaćeg prvenstva. Dolazi nam ekipa koja igra stvarno dobro i atipično za naš fudbal. Očekujem opasan Voždovac, sa brzim prodorima po boku. Trenutno su možda i u najboljoj formi u ligi. Mi treba da pokažemo reakciju poslije utakmice odigrane u utorak", rekao je Vladan Milojević u uvodu konferencije za medije povodom duela koji je u subotu od 18 časova (prenos na TV Arena Sport 1).

Mnogo više, međutim, pričalo se o porazu od Bajerna i nastupu igrača.

"Razgovarali smo sa igračima i svjesni su da treba najozbiljnije da pristupimo utakmici", rekao je Zvezdin trener, koji se osvrnuo i na izjavu golmana Milana Borjana da u timu ima pojedinaca koji ne shvataju šta je Crvena zvezda.

"I igrači su ljudi i teško im je pao ovaj poraz. Ja sam uvijek za to da se glave ohlade i da pričamo sutradan, ali nekada i ne bude tako. Milanu je to teško palo, pričali smo, ali neka to ostane između nas".

Milojević nije bio saglasan sa konstatacijom da "ima igrača koji ne znaju šta je Zvezda".

"Ti su igrači i doveli Crvenu zvezdu do ovdje (Lige šampiona, prim. aut). Sad ne znaju, a prije dva mjeseca su znali? Ne bih se složio sa time".

Sam je Milojević pomenuo mogućnost odlaska sa klupe, iako nije bilo konkretnog pitanja na tu temu.

"Ja sam jako ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Mogu da odem kada god Uprava to bude rekla. Kada god se to dogodi, da li za dva dana ili pet godina, meni će biti drago što sam postao dio istorije Crvene zvezde i moje srce je puno. Ne čitam komentare, ne bavim se time, jer me to ne interesuje. Uprava je tu, navijači su tu, pa neka sude... Ako sam kriv, kriv sam... Ako bude 'tući će te Đura', neka bude tako... Ja sam tu dok sam tu, nemam problem da odem. Sve je to fudbal. Čim prođe jedna utakmica okrećemo se drugoj, idemo dalje", u dahu je govorio Milojević...

"Ja kao trener ne mogu da budem zadovoljan zbog poraza 0:6 i zamjeram svojim igračima samo zbog jednog - jer znam da su mogli bolje. Imamo problem sa utakmicama u kojima bi trebalo da budemo odgovorniji, jer im se vežu noge od straha. I to je ono što im zamjeram i što se nadam da se neće ponoviti, jer bi bilo loše ako se ponovi", istakao je Milojević.

Anketa

Ko je kriv za loša izdanja Crvene zvezde ove sezone?

  • Igrači

    60% (24)

  • Generalni direktor Terzić

    20% (8)

  • Sportski direktor Mrkela

    15% (6)

  • Trener Milojević

    5% (2)

Ko je kriv za loša izdanja Crvene zvezde ove sezone?

Rezultati



AEK, Olimpijakos, Kina...

Zvezdin trener nije htio da odgovara na glasine o klubovima koji su navodno zainteresovani za njega. "Hajde da preskočimo to. Ne znam odakle sve to ide, ja sam koncentrisan samo na svoj posao i razmišljam samo o Crvenoj zvezdi", rekao je. on.

Govorio je i o gubitku energije, koja je prethodne dvije sezone bila zaštitni znak crveno-bijelih.

"Fudbal se igra iz strasti i slažem se da smo izgubili energiju koju smo imali ranije, ali mi igramo protiv jako ozbiljnih ekipa drugu godinu zaredom, a nismo igrali prethodnih 30. To je sve pritisak na igrače i žao mi je što je tako, što nemamo tu potrebnu strast, ali probaćemo da je vratimo. Siguran sam da igračima nije lako", zaključio je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC