• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Nejmar s...e po Pari sen Žermenu, nema nimalo poštovanja prema klubu!"

Autor mondo.ba

Bivši član veznog reda ''galskih pijetlova'' bio je prilično oštar

 Nejmar Emanuel Peti Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Bivši francuski reprezentativac Emanuel Peti nije, u intervjuu za tamošnji RMC Sport, štedio na kritikama prema sadašnjem članu Pari sen Žermena i brazilskom reprezentativcu Nejmaru!

Peti, koji je tokom igračke karijere nosio dres četiri kluba (Monaka, Arsenala, Barselone i Čelsija), bio je prilično oštar prema fudbaleru koji je prije dvije godine po cijeni od čak 222 miliona evra stigao sa Nou Kampa na Park prinčeva, a potom u proteklom prelaznom roku ''koketirao'' sa svojim prethodnim klubom, ali i njegovim vječitim rivalom – ''kraljevskim klubom''.

Na kraju, po staroj narodnoj poslovici – ''tresla se gora, rodio se miš''... Brazilac nije promijenio sredinu, a pitanje je i kad će...

Sve to nije promaklo nekadašnjem vezisti ''trikolora'' da iznese svoj sud...

''Kad sam ja igrao sa Zidanom i Đorkaefom, znao sam da su to igrači koji jednim potezom mogu da odigraju za tim i jednim potezom riješe utakmicu i stoga smo prihvatali to da manje učestvuju u fazi odbrane. Kod Nejmara je situacija sasvim drugačija. Taj momak igra za sebe, i samo za sebe'', istakao je Peti, nastavivši da baca ''drvlje i kamenje'' na Brazilca (koji nije prošao ni pripreme sa timom):

''Stavite sebe u poziciju igrača u svlačionici koji mjesecima gledaju u igrača koji s...e po saigračima i navijačima, nema nimalo poštovanja!''

Nejmar, kojeg su zbog cjelokupne situacije oko želje za odlaskom ''na zub'' uzeli najvatreniji navijači ''svetaca'', ove sezone je u Ligi 1 odigrao šest utakmica i postigao četiri gola.

Zbog suspenzije i neodrađivanja pripremnog ciklusa propustio je prva četiri kola, zatim je nastupio na pet utakmica, ali je potom došlo do povrede zadnje lože, zbog čega nije igrao pet kola. Na teren se vratio u prošloj rundi, u duelu sa Lilom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC