• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL: Optužbe za NAMJEŠTANJE sudija i mečeva, svađa Kosana i Bondžulića!

Autor mondo.rs

"Užasno i sram te bilo. Mene optužuješ da sam kriv za srpski fudbal. Mislite da ja ne znam šta je rekao? Optužuje mene da sam ovo namjestio", kazao je "Čika Miša" poslije izlaganja svog mlađeg kolege Igora Bondžulića.

Utakmica između Javora i Radničkog, koja je završena pobjedom gostiju od čak 7:0, podigla je mnogo veću "frku" nego što se to očekivalo u prvi mah.

Povod za to jeste žestoka rasprava dvojice trenera, Igora Bondžulića i Milorada Kosanovića, koji su ušli u polemiku na konferenciji za medije nakon utakmice, gdje nisu štedjeli riječi, ali nažalost na YouTube kanalu Superlige nije okačen čitav "press".

Možda će vas zanimati


Tako vidimo samo početno izlaganje Kosanovića i besni odgovor Bondžulića koji je praktično optužio svog starijeg kolegu za "namještanje mečeva" od prije tri sezone kad je vodio Borac.

"Neću reći gospodin Kosanović, odnosno kolega, mada sam ja daleko od kolege sa njim... Srijedom spominjemo probleme srpskog fudbala poput Brodarca, i ostalih stvari, ali ovo u subotu nam odgovara i to nam je normalno. Ne znam hoću li doživjeti godine koje ima on, ali znam šta ću pričati srijedom, a šta u subotu".

"Mislim da je ovo sramota! Ja ću sigurno biti kažnjen za ovo, ali nema veze... Da li je problem srpskog fudbala Brodarac ili je problem kako se odigravaju naše utakmice? Pitao bih ga i kako je prije tri godine ostao u ligi, zna se s kojim klubom, da li mu je tad smetao Brodarac? Da li mu tad nije odgovara poredak u srpskom fudbalu što se tiče vladajuće garniture? Mnogo sam nervozan, ne mogu da se iskontrolišem", kazao je trener Javora koji je nakon toga izjurio iz sale za konferencije, dok mu "Čika Miša" nije ostao dužan odgovor.

Bondžulić i Kosanović
Izvor: YouTube/SuperLiga


"Nisi samo nervozan, nego i bezobrazan!", rekao je Kosanović koji je uz to kazao Igoru Bondžuliću da bi bolje za njega bilo da je "naučio nešto o fudbalu".

"Užasno i sram te bilo. Mene optužuješ da sam kriv za srpski fudbal. Mislite da ja ne znam šta je rekao? Optužuje mene da sam ovo namjestio", nadovezao se "Čika Miša" nakon čega je od jednog novinara dobio komentar "da je sudija namješten - jeste namješten".

Zbog toga se posebno naljutio i dok je ustajao odgovorio je...

"Molim? Onda ste ga vi namjestili. Kažete da sam ja namjestio sudiju? Pa to ste sad rekli, sram vas bilo, ovdje 300 ljudi je** majku 90 minutu, s kojim pravom vi to radite. Treba da trpim 300 konja koji mi je** majku i oca, gdje sam bre došao u divljinu. Ne znate jednu lijepu riječ da kažete", kazao je Kosanović dok je nervozan izlazio iz "press sale".

Tu konferenciju možete pogledati OVDJE!

Javor - Radnički 0:7
Izvor: Youtube/Superliga Srbija

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC