• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus ''bacio udicu'' - želi mladu zvijezdu Breše već od ljeta!

Autor mondo.ba

Aktuelni šampion Italije želi da ovaj transfer završi što je moguće prije

Juventus je zainteresovan da u svojim redovima od narednog ljeta vidi – mladu zvijezdu Breše Sandra Tonalija!

Naime, prema navodima italijanskih medija, torinski klub je ''zagrizao'' za vezistu koji će u maju napuniti 20 godina, ali i koji je upisao tri nastupa u seniorskoj reprezentaciji ''azura''.

Možda će vas zanimati

Juventus želi da se osigura po ovom pitanju što je moguće prije, ali pitanje da li će sve ići glatko kako je ''stara dama'' zamislila, ako uzmemo u obzir tvrdnje predsjednika tima sa Rigamontija Masima Selina po ovom pitanju i činjenicu da Tonalija ugovor sa Brešom veže do ljeta 2021. godine.

''Ako Sandro bude želio da ostane u našim redovima, spreman sam da podnesem veliku finansijsku žrtvu kako bih obnovio njegov ugovor. Sandro zna da će biti u prilici da nastavi da se zabavlja ako ostane naš član, a postoji opasnost da možda neće dobijati mnogo prilike za igru u velikom klubu u ovim godinama. Međutim, na njemu je da odluči'', naveo je prvi čovjek Breše, koja je juče smijenila trenera Fabija Grosa nakon samo tri kola, a na njegovo mjesto vratila njegovog prethodnika Eugenija Korinija, pred kojim je težak zadatak da ekipu digne iz letargije i pomjeri iz zone ispadanja ka ''sigurnoj luci''.

U tekućoj sezoni Serije A Sandro Tonali je nastupio na svih 13 utakmica koje je Breša odigrala u Seriji A i postigao jedan pogodak – u porazu od Đenove (3:1) u devetom kolu.

Breša je, inače, u ovom trenutku ''fenjeraš'' Kalča uz samo sedam bodova, te šest vezanih poraza.

Mnogo jasniju sliku po pitanju mogućnosti ovog tima u italijanskoj eliti, u koju se vratio nakon osam godina, mogli bismo da dobijemo nakon naredna tri kola, u kojima će snage odmjeriti sa timovima kojima je, takođe, primarni cilj očuvanje prvoligaškogt statusa (SPAL, Leće i Sasuolo).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC