• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Ronaldo pokraden prošle godine, Real želio da ne osvoji Zlatnu loptu!"

Autor mondo.ba

Interesantna tvrdnja sadašnjeg Ronaldovog saigrača u Juventusu

Preuzeo je tako legendarni Argentinac tron od hrvatskog reprezentativca i člana ''kraljevskog kluba'' Luke Modrića, koji, prema riječima defanzivca Juventusa Đorđa Kjelinija – tu nagradu nije ni zaslužio!

Možda će vas zanimati

Naime, stub odbrane ''stare dame'' rekao je da je njegov trenutni saigrač u torinskom klubu Kristijano Ronaldo, koji je sinoć izabran za najboljeg igrača i napadača Serije A u prošloj sezoni – ''pokraden'' prilikom prošlogodišnje dodjele Zlatne lopte!

''Kristijano je pokraden jer je Real Madrid želio da ne osvoji Zlatnu loptu što je bilo pomalo čudno'', rekao je reprezentativac Italije koji zbog teške povrede koljena mora da pauzira do marta 2020. godine, te dodao:

''Ove sezone je sve to bilo više izbalansirano. Uz dužno poštovanje, Modrić ni u svojoj najboljoj sezoni u karijeri nije zaslužio to priznanje. To je bio signal iz Reala, koji je želio da kao vlasnika tog priznanja ne vidi Ronalda'',istakao je Kjelini, aludiravši na Ronaldov prelazak iz Madrida u Torino u prelaznom roku nakon osvajanje svoje posljednje Lige šampiona sa Madriđanima, smatrajući dodjelu Zlatne lopte Modriću ''osvetom'' Reala prema svom bivšem igraču.

''Jeste i Luka Modrić osvojio Ligu šampiona, ali ako gledamo po toj logici stvari, onda je ove godine za dobitnika Zlatne lopte trebalo da bude izabran Virdžil van Dajk, a prošle možda Antoan Grizman, Pol Pogba ili Kilijan Mbape zbog odličnih igara na Svjetskom prvenstvu i osvajanja titule. Modrićev izbor nije imao smisla''.

Nakon sinoćnjeg izbora, Lionel Mesi je prestigao Kristijana Ronalda po broju osvojenih ''Zlatnih lopti'', te ih, kako rekosmo, sad ima šest, dok je CR7 ostao na pet.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC