• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi dobio Zlatnu loptu, a Ronaldo je MVP u Italiji: Nagradu čekao u autu!

Autor mondo.rs

Italijanski novinari u nevjerici zbog poteza Ronalda... Aleksandar Kolarov izabran u idealni tim prošlogodišnjeg šampionata Serije A!

Kristijano Ronaldo proglašen je trećim najbolji fudbalerom svijeta u izboru "Frans fudbala", ali ni ovoga puta nije došao na ceremoniju kada njemu nije pripala "Zlatna lopta".

Dok je Lionel Mesi u Parizu primao šesti put najvažnije individualno priznanje u svijetu fudbala, Kristijano Ronaldo je imao važnija posla u Milanu - gdje mu je kako je i najavljeno pripala nagrada, pošto se održavala ceremonija povodom izbora Serije A.

Možda će vas zanimati

Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg igrača (MVP) i najboljeg napadača prošlogodišnje sezone Serije A, međutim trudio se da izbjegne pažnju medija zbog događaja u Parizu.

Kako izveštavaju mediji u Italiji, Ronaldo nije želio da uđe u svečanu salu u Milanu sve dok ne bude proglašen za MVP-a, tako da je u automobilu van studija čekao taj trenutak. Kada su ga proglasili, Ronaldo je krenuo unutra, a njegovi tjelohranitelji usmjerili su lampe ka televizijskim kamerama koje su pratile napadača Juventusa.


Očigledno, bila je ideja da ne dobiju snimak Portugalca čija se reakcija očekivala zbog toga što ga je najveći rival Lionel Mesi prestigao po broju Zlatnih lopti.

Ronaldo je prošle sezone postigao 21 gol u Kalču, bio četvrti strijelac lige, ali su mu dvije najvažnije nagrada u Italiji pripale uprkos tome.

"Pokušaću da pričam na italijanskom... Ponosan sam što sam najbolji napadač u Italiji. Hvala mojim saigračima, igračima koji su glasali, poslije dvije godine ovde mogu da kažem da je veoma teška liga. Hvala svima i nadam se i da će dogodine biti isto", naveo je Ronaldo.

Birao se i idealni tim šampionata Serije A 18/19, a u njemu je i jedan Srbin: Handanovič, Kanselo, Kjelini, Kulibali, Kolarov, Iličić, Barela, Pjanić, Kvaljarela, Ronaldo i Zapata.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC