• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi nema zime: Milojević ostaje bar do ljeta!

Autor mondo.rs

Uspješni stručnjak će biti šef stručnog štaba Crvene zvezde i u drugom dijelu sezone.

 Vladan-MIlojevic-ostaje-trener-FK-Crvena-zvezda-do-kraja-sezone-najnovije-vijesti Izvor: MN PRESS

Bojažljivo je provijavala misao da bi Crvena zvezda ove zime mogla da traži novog trenera, ali navijači crveno-bijelih mogu da odahnu - od toga nema ništa.

Vladan Milojević ostaje trener Zvezde!

Možda će vas zanimati

Rukovodstvo srpskog šampiona neće morati da se bavi pitanjem šefa struke, jer ranije ove sedmice u razgovorima sa trenerom postalo jasno da će on voditi tim ka trofejima i na proljeće 2020. godine.

Prema saznanjima "Sportskog žurnala", sada je potpuno izvjesno da Milojević ostaje trener Zvezde i da nikakvih promjena sa tog aspekta neće biti.

U prethodnom periodu se obazrivo pominjala mogućnost da Milojević više ne bude na toj poziciji, uz pisanja medija da bi trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović mogao da preuzme "kormilo" crveno-bijelih.

Međutim, "Žurnal" navodi da između Milojevića i Zvezde nisu vođeni klasični pregovori, jer trener nijednog trenutka nije ni iznosio stav da želi da napusti klub.

Izvor: MN PRESS

"Takmičarska dinamika, prožeta fizičkim i emocinalnim umorom u gustom rasporedu, logično je donosila preispitivanje odluka i namjera, ali ni sada, ni ranije, najuspješniji stručnjak Crvene zvezde u periodu poslije raspada SFRJ nije ispred rukovodstva izlazio sa stavom da je rešen da završi misiju", piše "Žurnal".

Upitan prošle sedmice o mogućnosti odlaska sa klupe, Milojević je izjavio da će klub o takvoj eventualnoj odluci donijeti odluku.

"Ja sam jako ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Mogu da odem kada god Uprava to bude rekla. Kada god se to dogodi, da li za dva dana ili pet godina, meni će biti drago što sam postao dio istorije Crvene zvezde i moje srce je puno", bile su njegove riječi krajem novembra.

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja ove sezone, koji će biti ispoštovan do kraja, a onda će uprava Zvezde krenuti u "ofanzivu" i pregovore o trenerovom ostanku na klupi tima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC