• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević "zakopčan" oko Olimpijakosa: Najmanje o tome razmišljamo

Autor mondo.rs

"Da se razumemo, stadion u Lučanima je sjajan za igru, ali je pao sneg i pokvario uslove", poručio je Vladan Milojević posle pobede u Lučanima.

 Vladan-Milojevic-izjava-Mladost-Zvezda-0-1-sportske-vesti Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je definitivno "prebolela" Bajern.

Posle debakla na "Marakani", i najtežeg poraza za ekipu u istoriji u "evro" takmičenjima na domaćem terenu (6:0), Zvezda se uspešno konsolidovala i ostvarila dve pobede protiv timova koji se nalaze u plej-of grupi: Voždovca (2:0) i ovog popodneva Mladosti (1:0).

Možda će vas zanimati

Strelac jedinog gola bio je El Fardu Ben u 63. minutu, nakon pasa Marka Marina, a bilo je stvari kojima je Vladan Milojević bio vrlo zadovoljan - opisavši meč "dobrim i sadržajnim".

"Došli smo da odigramo kvalitetno i savladamo Mladost. Znali smo da će nam za to trebati mnogo napora, koncentracije i strpljenja, jer domaćin u poslednje vreme igra veoma dobro. Bili smo svesni šta možemo da očekujemo od njih. Čvrst blok i brzi igrači po boku, kao i fenomenalna tranzicija koja je žargonski rečeno 'za udžbenike'. Morali smo to da neutrališemo. S druge strane, pokušavali smo da stvorimo što više prilika i to je funkcionisalo sjajno, pre svega u prvih pola sata kada smo mogli da postignemo nekoliko golova", kazao je Milojević na "pressu" i dodao:

"Plašili smo se da nas ne kazne, pogotovo iz prekida u kojima su najopasniji".

Problem dvema ekipama pravio je "natopljen" teren pošto je tokom noći u Lučanima pao sneg, tako da je domaćin radio čitavu noć kako bi uslovi bili optimalni za igru.


"Težak teren za sve. Da se razumemo, stadion u Lučanima je sjajan za igru, ali je pao sneg i pokvario uslove. Međutim, kako je nama, tako je i njima, ali je činjenica da su igrači danas bili pod nešto većim opterećenjima. Mladost je danas pokazala da je odlično pripremljena ekipa, parirali su nam trkački celu utakmicu", kazao je trener Crvene zvezde.

Za vikend sledi Spartak, pa Olimpijakos, ali pogrešili ste ako ste mislili da je meč sa Grcima u mislima Vladana Milojevića, trenutno su to Subotičani.

"Prvi sledeći protivnik je uvek u fokusu. Nas čeka važna utakmica protiv Olimpijakosa, ali najmanje razmišljamo o tome. I u Atini, kao i u svakoj drugoj utakmici ćemo pokušati da damo sve od sebe, ali trenutno nam je Spartak u mislima", zaključio je Vladan Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC