• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krilni napadač Radnika Vladimir Bradonjić na meti Crvene zvezde

Autor mondo.ba

Osim Zvezde, postoji interesovanje još nekoliko klubova – navodi direktor Bijeljinaca Nebojša Tomić

Krilni napadač bijeljinskog Radnika Vladimir Bradonjić na meti je beogradske Crvene zvezde!

Prema pisanju ''Glasa Srpske'', ofanzivac iz Rudog, rođen 1999. godine, zapao je za oko rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana 1, koje bi rado vidjelo Bradonjića u taboru svog seniorskog tima, te su, kako navodi ovaj list, već stupili u pregovore sa menadžerskom agencijom koja zastupa krilo koje će 11. decembra proslaviti 20. rođendan.

Možda će vas zanimati

Bradonjić u izjavi za banjalučki list nije dao konkretan odgovor.

''Imam ugovor sa Radnikom do ljeta 2022. godine i do tada samo razmišljam o rezultatima koje postižem sa Bijeljincima. Najvažnije mi je da dobro igram, a o eventualnom odlasku u neku drugu sredinu još je rano pričati'', istakao je fudbaler koji je u tekućoj sezoni nastupio na 13 Radnikovih utakmica u Premijer ligi BiH i postigao pet golova, uz jedan het-trik – protiv Zvijezde 09.

Bradonjić je u dresu Radnika već odigrao 47 premijerligaških utakmica i postigao devet golova. Takođe, odigrao je i jedan meč za U-19 reprezentaciju Srbije i to u martu prošle godine protiv Bugarske.

''Za njega je osim Zvezde interesovanje pokazalo još nekoliko inostranih klubova, baš kao i za Demira Pecu, ali konkretnih razgovora još nije bilo. Da li će ih biti ove zime još je rano pričati. Treba sačekati početak prelaznog roka, pa ćemo vidjeti šta će biti'', naveo je Tomić.

''Glas Srpske'' podsjeća da je Radnik u proteklih nekoliko godina realizovao tri transfera, koja su u dobroj mjeri pomogla pri finansijskoj stabilizaciji kluba.

U avgustu 2016. godine Bijeljince je po cijeni od 500 000 evra napustio Samir Memišević i postao član holandskog Groningena, zatim je početkom 2018. godine Besim Šerbečić po duplo manjoj cijeni zadužio opremu Rozenborga, dok je na kraju polovinom prošle godine Dino Beširević postao stanovnik Splita, a za njegove usluge tim sa Poljuda je izdvojio 450 000 evra.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC