• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Čukaričkog o klupi Zvezde: Nisam šaman, pa da znam...

Autor mondo.rs

Aleksandar Veselinović pominje se kao jedan od kandidata da naslijedi Vladana Milojevića u slučaju odlaska iz Crvene zvezde.

 Crvena-zvezda-trener-Vladan-Milojevic-Aleksandar-Veselinovic-sportske-vesti-Uzivo-Mladost-Zvezda Izvor: MN PRESS

Po pričama koje kruže oko stadiona "Rajko Mitić", Vladan Milojević bi tokom zimske pauze mogao da napusti Crvenu zvezdu.

Hoće li se to zaista dogoditi, veliko je pitanje, ali po običaju, čim krenu priče o odlasku trenera istovremeno se pojavi i lista potencijalnih nasljednika.

Možda će vas zanimati

Ovaj put, kao prvi na njoj navodno je Aleksandar Veselinović iz Čukaričkog. 


Evo i šta je mladi trener rekao o toj temi u razgovoru za banjalučku Elta HD:

"Sve što mogu da kažem je da sam vezan za Čukarički. U septembru smo, u dogovoru sa predsjednikom kluba, moj stručni štab i ja produžili ugovor na četiri godine i sve naše profesionalne ambicije trenutno su vezane za Čukarički. Šta će biti u budućnosti, što kažu Rusi, 'ja nisam šaman, vidovit, da znam kuda će nas voditi putevi budućnosti', ali zaista moramo pošteno da izvršavamo obaveze u klubu u kom smo trenutno".

Zanimljivo, Veselinović i Milojević bili su svojevremeno saigrači u mlađim kategorijama Crvene zvezde, ali za razliku od kolege, Veselinović nije stigao do dresa prvog tima.

Igrao je za Rad, Bečej, Radnički Niš, belgijski Molenbek, Aris iz Soluna, bugarski Spartak iz Varne, i beogradski Hajduk sa Liona.

Trenersku karijeru počeo je u litvanskoj Suduvi, s kojom se Zvezda sastajala ove i prošle sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Zatim je radio u Vojvodini, Spartaku iz Subotice, pa ponovo u Vojvodini iz koje je po završetku prošle sezone stigao na Banovo brdo.

Čukarički je trenutno četvrti na tabeli Superlige, sa devet bodova manje od vodećih crveno-bijelih. Nedavno je savladao Partizan 2:1, ali je onda uslijedila loša serija - samo jedna pobjeda u posljednjih pet utakmica, uz eliminaciju iz Kupa Srbije.

Govorio je Veselinović i o stilu igre svojih timova.

"Da bude puno agresije, puno trke. Da budemo stalno napadački opredijeljeni. Prije tri nedjelje protiv Partizana ljubitelji fudbala su imali priliku da vide da smo igrali ofanzivno od prvog momenta i napali Partizan. To je naše opredjeljenje, bez obzira protiv koga igramo i gdje, želimo da igramo napadački i postignemo gol više", istakao je 49-godišnji strateg.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC