• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vidimo se u Italiji'': Zlatan opet intrigira javnost, Anćeloti ga čeka!

Iščekuje se Ibrina odluka...

Zlatan Ibrahimović nedavno je okončao saradnju sa Los Anđeles Galaksijem, a oči svih ljubitelja sporedne stvari na svijetu uprste su u švedskog golgetera bh. korijena, iščekujući njegovu odluku gdje će nastaviti karijeru.

Ipak, kako sad stvari stoje, sve je, izgleda, spremno za Zlatanov povratak u Italiju, gdje je već nastupao za vječite milanske rivale.

Možda će vas zanimati

Ibrahimović se, nakon završetka epizode u MLS ligi, dovodio u vezu sa Milanom, Napolijem pa i Bolonjom, a evo čiju će opremu zadužiti:

''Pridružiću se klubu koji mora da se vrati pobjedama, da povrati staru slavu, ali i klub koji će imati snage da se bori sa svima i svačim.To je jedini način da nađem motivaciju da vas i dalje iznenađujem. Ne radi se samo o izboru tima, tu je i mnogo drugih faktora, uključujući i interese moje porodice. Vidimo se uskoro u Italiji!'', rekao je Zlatan.

Direktor ''rosonera'' Frederik Masara demantovao je, međutim, navode da je tim sa San Sira otpočeo pregovore sa Zlatanom o povratku.

''Nema novosti zato jer nema ni pregovora. Na tržištu je, ali nema pomaka'', rekao je Masara za italijanski Skaj sport.

U ime Napolitanaca, govorio je sadašnji strateg Karlo Anćeloti, koji ne krije odlučnost da Ibru vidi u gradu pod Vezuvom.

''Zvaću ga večeras i reći da čekamo!'', kategoričan je bio Anćeloti, dodavši:

''Imam veliku naklonost prema Zlatanu, vidio sam da je postigao 29 golova na 30 utakmica u MLS ligi. Nakon što ga nazovem, znaćete kako je prošlo!''

Protekle sedmice, Ibrahimović je punio novinske stupce odlukom da kupi dionice u švedskom Hamarbiju i postane suvlasnik ovog kluba.

Ta njegova odluka nimalo se dopala navijačima Malmea, gdje je Ibra počeo karijeru i gdje je u njegovu čast istaknuta bronzana statua, koja se, odmah po Zlatanoj objavi, našla na meti pristalica ovog kluba...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC