• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija završio sa Južnom Korejom, slijedi li povratak u Borac?

Autor mondo.ba

Da li će se banjalučki golgeter vratiti u grad na Vrbasu?

 Bilbija Borac Branislav Krunić komentar Izvor: MONDO/Samir Cacan

Nemanja Bilbija završio je epizodu u Južnoj Koreji!

Bivši napadač, između ostalog, Borca, Zrinjskog i Sarajeva oglasio se putem društvene mreže Instagram, zahvalivši se Južnokorejancima na saradnji, uz napomenu da je ''došlo vrijeme za povratak kući''.

Ovaj dio Bilbijine objave zaintrigirao je banjalučku javnost, koja je već počela da spekuliše da će Nemanja ponovo zadužiti crveno-plavu opremu, odnosno vratiti se u klub gdje je napravio prve fudbalske korake.

O ovoj temi je za dnevni list ''Glas Srpske'' govorio trener Banjalučana Branislav Krunić, koji ne bi imao ništa protiv da u Bilbiji dobije pojačanje za nastavak borbe za plasman na evropsku scenu.

Možda će vas zanimati

Prema navodima pojedinih medija, za Bilbijine usluge su zainteresovani i ''plemići''.

''O kvalitetima Bilbije ne treba trošiti riječi, ali sigurno da je on uvijek interesantan igrač, pogotovo jer je pokazao u ranijim sezonama da mu igranje u Premijer ligi izuzetno leži'', rekao je Krunić, naglasivši da je još uvijek rano govoriti o tome kako će izgledati zimski prelazni rok u Platonovoj ulici.

''Gotovo svi naši igrači su pod ugovorom, a da li ćemo dovoditi pojačanja još je rano pričati. O tome ćemo tek kada se završi utakmica sa Slobodom na koju smo maksimalno koncentrisani'', istakao je Krunić.

Utakmica između Borca i Slobode igra se u nedjelju, 8. decembra, na Gradskom stadionu sa početkom u 15 časova.

Nakon toga, ''crveno-plavi'' će na zasluženu pauzu, a prozivka pred početak proljećne polusezone biće održana polovinom januara.

Prvi dio priprema biće obavljen u Banjaluci, nakon čega se crveno-plava ekspedicija 25. januara seli u Staru Pazovu, gdje će trenirati dva dana, poslije čega slijedi put u Antaliju, gdje će Borac ostati do 10. februara.

Za to vrijeme, Krunićevi izabranici odigraće pet utakmica, a imena dva rivala već su poznata. Riječ je o članovima elitnih rangova Sjeverne Makedonije i Rusije, Vardaru i Orenburgu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RBH

Bilbija, roditelji su te dovodili još kao bebu na Gradski, oboje su tu radili dugi niz godina poslije rata, otac sjajan fudbaler Borca, ti si malo brljao i slao neke drugačije poruke kad si otišao u drugi klub, ali treba da se vratiš u svoj klub i pomogneš kao Vranješ i Kajkut. Ne može ti biti bliži Zrinjski, nisi više ni klinac, i pusti te nezrele priče i fazone. Banjalučanin ima mjesta u srcu samo za jedan klub, onaj uz koji svi rastemo i za koji živimo.

Da

Zahvaljujuci pravilu da samo 4 stranca igraju u ekipama, dobri domaci igraci su na cijeni. Borac je ispunio kvotu stranaca, a sa Bilbijom bi visestruko profitirao, pojacao trku i pritisak na zadnju liniju protivnika, direktno oslabio glavnog konkurenta za evropu, vratio banjalucko dijete a takvi poput Kajkuta, Vranjesa, Radulovica, Dujakovica su dobrano iznijeli ovu sezonu. Tesko je naci dobrog napadaca. Bolje Bilbija nego neki skupi Srbijanci koji su macka u vreci. Uz Bilbiju borac treba kvalitetnog štopera i dosta. Ne treba mnogo razbijati ekipu koja izgleda dobro ali malo svjezine i trke i nekih dodatnih opcija u igri ne bi skodilo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC