• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sat vremena "otključavala" Mladost - ključ je imao Marko Marin!

Autor w

Četvrta zastopna pobeda za Zvezdu u Superligi Srbije bez primljenog gola, ponovo uz majstorstvo Marka Marina.

 Mladost-Lucani-Crvena-zvezda-prenos-Arena-Sport-livestream-sportske-vesti Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je i peti put u 2019. godini pobedila Mladost, ali nije bilo lako!

Klub iz Lučana izdržao je jači tempo na početku utakmice i nekoliko propuštenih šansi za šampiona, ali onda je Marko Marin u 63. minutu još jednom pokazao majstorstvo. Desetka crveno-belih perfektnim dodavanjem preko odbrane Mladosti pronašla je El-Fardua Bena, a napadač je bio siguran egzekutor.

Možda će vas zanimati

Fudbaler na koga Zvezda ne može da računa u Ligi šampiona postigao je i deveti gol u Superligi, za četvrtu uzastopnu pobedu u ovom takmičenju bez primljenog gola.

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

Utakmica u Lučanima odigrana je po vrlo hladnom vremenu, i terenu komplikovanom za igru, s obzirom na to da je veče pre na zapadu Srbije padao sneg...

To su znale i obe ekipe zbog čega su ofanzivno ušle u meč dok je lopta još mogla da se "kreće", tako da je prvo pripretila Mladost preko Stojanovića, da bi potom Zvezda preuzela potpunu kontrolu i lako ulazila u šanse - Rodić, Garsija i Ivanić, koji je na današnjoj utakmici bio nešto lošiji nego protiv Voždovca, ali delovalo je da ima više samopouzdanja.

Najveću šansu početkom drugog dela propustio je Degenek posle kornera, potom je Petrović mogao bolje posle pasa Ivanića, da bismo onda videli i gol u mreži solidnog Zečevića.

Marko Marin, koji se često i na današnoj utakmici vraćao na centar igrališta smatrajući da će tako lakše do lopte, poslao je perfektan pas u 63. minutu za Bena koji je još jednom pokazao da je najbolji kada "luta" u napadu i traži prostor da primi loptu.


Sjajno je šutirao i još jednom Zvezdi poručio da je velika šteta što nije registrovan za Ligu šampiona, pošto je najbolji strelac tima u Superligi.

Mladost je probala da zaigra ofanzivnije, međutim Borjan nije imao većih poteškoća da sačuva mrežu do kraja utakmice, a dobra vest za Vladana Milojevića jeste da Zvezda od Ivanjice nije primila gol, a ni ispustila bodove.

Do kraja zimskog dela sezone očekuju ih još mečevi sa Spartakom, Olimpijakosom i Čukaričkim, a onda sledi pauza do februara.

MLADOST: Zečević - Andrić, Šatara, Stojanović, Mićević - Pavlović, B. Milošević, Radivojević, Jovanović - Bojović, Odita (od 68. Tanko).

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić (od 86. Milunović) - Petrović - Garsija (od 64. Vukanović), Ivanić (od 68. Jovančić), Marin, Ben - Tomane.

Meč je sudio Lazar Lukić.

SUPERLIGA, 19. KOLO:

sreda

Inđija - Rad 1:0 (1:0)
/Ilić 13/

Čukarički - TSC Bačka Topola 2:1 (0:1)
/Šapić 82, Vidosavljević 88 - Tumbasević 34/

Mladost Lučani - Crvena zvezda 0:1 (0:0)
/Ben 63/

Voždovac - Radnički Niš 1:0 (0:0)
/Devi
ć 94/

Mačva - Javor Ivanjica (17.00)
Partizan - Napredak (17.00, TV Arenasport 1)
Spartak Subotica - Proleter (17.00)
Vojvodina - Radnik (17.00)

TABELA: Crvena zvezda (-1) 46, Čukarički (-1) 40, Vojvodina (-1) 39, Partizan (-2) 38, TSC Bačka Topola 33, Voždovac 32, Radnički Niš (-1) 28, Mladost Lučani 25, Spartak Subotica (-1) 25, Javor Ivanjica (-1) 20, Napredak (-1) 18, Proleter (-2) 16, Radnik (-2) 16, Inđija 14, Rad 11, Mačva(-1) 5.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC