• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postavljen PETI menadžer Voftorda od kada ga je Jokanović uveo u ligu

Autor mondo.rs

Poslije šeste smjene na klupi od promocije u junu 2015. godine, "stršljenovi" će pokušati da se domognu opstanka sa svega osam sakupljenih bodova u 15 rundi.

Italijanski biznismen Đino Poco i njegovi saradnici sa "Vikaradž rouda" postavili su Najdžela Pirsona za trećeg trenera ekipe ove sezone, a petog od kada je Slaviša Jokanović na proljeće 2015. uveo ovaj klub u Premijer ligu i dobio otkaz kako bi Kike Sančez Flores nastavio dalje.

S tim da je Sančez Flores radio u dva navrata.

Upravo je Španac, prije i poslije koga su u sjevernom predgrađu Londona radili Valter Macari, Marko Silva i Havi Garsija, dobio otkaz poslije 12 utakmica na klupi na kojoj je sezonu otvorio njegov zemljak Garsija - koji je sa 594 dana i 66 utakmica najdugovječniji menadžer kluba od odlaska Malkija Mekaja prije osam godina.

Veče prije utakmice sa Kristal Palasom, koja će 56-godišnjem Pirsonu biti prva premijerligaška od kada je u sezoni 2014/15 jedva spasao ispadanja ekipu sa kojom je Klaudio Ranijeri naredne sezone osvojio titulu šampiona, Votford je riješio pitanje menadžera do juna naredne godine i ostavio Arsenal i Everton na listi klubova koje vode vršioci dužnosti.

To je u periodu između Floresa i Pirsona bio asistent u stručnom štabu, Hejden Malins, pod čijim vođstvom su žuto-crni poraženi u sredu uveče u Lesteru rezultatom 2:0 i ostali zakucani za posljednje mjesto sa jednom pobjedom u 15 rundi i osam osvojenih bodova.

U ovom trenutku, Aston vila i Sautempton kao prvi timovi iznad crte imaju sedam više.

Sinoć je Silva, koji je vodio Votford na 26 utakmica u periodu od maja 2017. i januara 2018, dobio otkaz na "Gudison roudu" što je bila osma smjena menadžera ove sezone u Premijer ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC