• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5:0 na "Lejnu": Žoze se zadovoljno smeškao!

Autor mondo.rs

Posle prvog poraza na klupi Totenhema stigla je i prva pobeda bez primljenog gola. I to ubedljiva.

Žoze Murinjo rekao je u najavi utakmice sa Barnlijem da mu se dopada kako ekipa napada, ali da ofanzivna igra ne sme da bude povod za takođe veliki broj primljenih golova.

"Ne smemo da primamo toliko golova", rekao je klimajući glavom juče, dva dana nakon što je poražen u prvom gostovanju na "Old trafordu" od odlaska sa klupe Mančester junajteda pre godinu dana.

Da će ove subote pred 58.400 ljudi na "Vajt hart lejnu" navala opravdati očekivanja saznali smo već posle pola sata igre, posle svih 90 i "kusur" i odbrana "pevaca" mogla je da kaže da je odgovorila na izazov novog šefa: Totenhem - Barnli 5:0 (3:0), uz dva gola kapitena Harija Kejna koji sada ima devet pogodaka u Premijer ligi i još šest u Ligi šampiona.

Možda će vas zanimati

semafor

1:0 - Kejn (4)

2:0 - Moura (9)

3:0 - Son (32)

4:0 - Kejn (54)

5:0 - Sisoko (74)

Do danas, "pevci" su primili po dva gola na svakoj od četiri utakmice pod vođstvom "Specijalnog", koji je na debiju savladao Vest Hem rezulatom 2:3, potom Olimpijakos 4:2 i Bornmut 3:2, pre nego što mu je Ole Gunar Solskjer uzeo meru pre tri večeri u Mančesteru, gde je završeno 2:1.

Ekipa Šona Dajša doživela je u prestonici treći poraz u prethodnih dana uz 11 primljenih golova. Prethodna dva zabeležena su na "Turf muru" od Kristal Palasa (0:2) i Mančester sitija (4:1).

Rastrčani Totenhem brzo je načeo Nika Poupa, za devet minuta igre golman gostiju dva puta je vadio loptu iz mreže, do poluvremena i treći put nakon što je Hjeung-min Son postigao deseti pogodak u sezoni, a u nastavku još dva puta posle preciznih udaraca Kejna i Muse Sisokoa.

Na prethodna tri gostovanja na "Lejnu", Barnli je primio ukupno četiri gola.

Totenhem: Gazaniga - Orije, Sančez, Aldervireld, Vertongen - Sisoko, Dajer - Moura, Ali, Son - Kejn.

Barnli: Poup - Louton, Tarkovski, Mi, Piters - Meknejl, Hendrik, Kork, Brejdi - Rodrigez, Vud.

U isto vreme, Liverpul je nastavio da melje rivale!

Menadžer "redsa" Jirgen Klop zarotirao je donekle postavu posle izvanredne igre i ubedljive pobede u "Mersisajd derbiju" u sredu uveče, odmorio Sadija Manea, potom neplanirao ostao bez Dejana Lovrena koji se povredio u 40. minutu, ali svakako mogao da bude zadovoljan onim što je video na "Din kortu": Bornmut - Liverpul 0:3 (0:2).

semafor

0:1 - Okslejd-Čemberlejn (35)

0:2 - Keita (44)

0:3 - Salah (54)

Vodeći gol postigao je Aleks Okslejd-Čembrlejn u 35. minutu, da bi pred odlazak na odmor prednost udvostručio Nabi Keita.

Sve nedomucie oko pobednika rešio je Mohamed Salah u 54. minutu.

Liverpul posle današnje pobede na prvom mestu Premijer lige ima 46 bodova, 11 više od Lestera koji ima utakmicu manje.

Bornmut: Ramsdejl - Frensis, Mifam, Ake (od 35. Simpson), Riko - Greneveld, Lerma, Biling, Frejzer - Solanke, K. Vilson.

Liverpul: Alison - Gomez, Lovren (od 40. Aleksander- Arnold), Van Dajk, Robertson - Milner, Henderson, Keita - Salah, Firmino, Okslejd-Čemberlejn.


Treći menadžer "stršljenova" ove sezone, sinoć promovisani Najdžel Pirson, debitovao je remijem bez golova u jednom do derbija Londona. Bod sa "Vikaradž rouda" odneli su "orlovi" koje je svih 90 minuta kao kapiten predvodio Luka Milivojević: Votford - Kristal Palas 0:0.

Domaći su ostali na začelju tabele sa devet od mogućih 48 bodova. 

U prvoj utakmici dana Čelsi je doživeo poraz na "Gudison parku", na kom je veliku radost plavom delu Liverpula doneo privremeni menadžer Dankan Ferguson.

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu 16. kola, koje će obeležiti "Derbi Mančestera" od 18.30 na "Etihadu".

Više o Premijer ligi:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC