• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve u 16 GALA sa Dušanom i Nebojšom: Najbolje i najgore iz 2019!

Autor Nikola Janković

Sabina Kvist, Luka Jović, "Neca" Radonjić, Sneža Filipović, dres Juventusa, Rebeka Vardi, "Portugalska Prevara", tifozi Lacija, Garet Bejl, "Toni" Konte, Vanda Nara i još mnogo toga u specijalnom izdanju fudbalskog podkasta.

 Sve u 16 GALA sa Dušanom i Nebojšom: Najbolje i najgore iz 2019! Izvor: MONDO

"Kod mene je Sabina Kvist, jer ja uopšte ne verujem u demantije koji su potekli iz Totenhemove svlačionice da nije bilo ništa između nje i Fertongena", rekao je Đuka pred kraj i dodao:

"Nju krivim za raspad tog tima".

"Njihova Joko Ono", dobacio je Nebo i potom je spuštena zavesa na prvo gala veče održano u Mondo studiju u kom su glamurozno podeljene zlatne i drvene značke najboljima i najgorima u 2019. godini.

Malo pre toga, Đuka je odao priznanje Rebeki Vardi za povratak njenog supruga u formu života, nakon što je herojski podnela napade dobre drugarice Kolin Runi.

Izvor: MONDO

Nestručna komisija podkasta "Sve u 16", koju sam pored kolega Dušana Ninkovića i Nebojše Markovića činio još ja, kao domaćin, bez previše obaveze prema istini proglašavala je heroje i anti-heroje u raznim kategorijama…

...iako se prilikom snimanja osme epizode druge sezone razgovora u srcu šesnaesterca ispostavilo da nije baš svaki član komisije - osim Đuke, naravno - savesno obavio posao u pripremi ove male svečanosti pred doček Nove fudbalske 2020. godine.

Ovog ponedeljka uveče vas na našem portalu očekuje nova "Sve u 16" epizoda u kojoj je svaki član žirija, krajnje subjektivno i neargumentovano, dao glas "za" i "protiv" u deset kategorija, a među nominovanima su se, pored devojke Kristijana Eriksena, našli još Luka Jović, Usman Dembele, Snežana Filipović, "Neca" Radonjić, Rob iz Londona i Li iz Lestera, Garet Bejl, Dušan Tadić, Vanda Nara, dresovi Juventusa, tifozi Lacija, svi koji su podržali Sinišu Mihajlovića (i neki koji nisu), kao i neizbežni Frank de Bur.

Pored najave nekoliko zanimljivih gostiju za vreme zimskih praznika, navešćemo i svih deset netakmičarskih kategorija u jubilarnom prvom "Sve u 16" izboru najboljeg i najgoreg iz sveta fudbala.

1. Fudbaler/neFudbaler godine
2. Strušnjak/neStručnjak godine
3. Proboj/Sunovrat godine
4. Povratak/Kanal godine
5. Podvig/Debakl godine
6. Navijači/neNavijači godine
7. Dres/neDres godine
8. Podatak/Budalaština godine
9. Tim/Netim godine
10. WAG/noWAG godine

Pogledajte novu epizodu na našem YouTube kanalu…

Sabina Kvist, Luka Jović, "Neca" Radonjić, Sneža Filipović, dres Juventusa, Rebeka Vardi, "Portugalska Prevara", tifozi Lacija, Garet Bejl, Vanda Nara i još mnogo toga u specijalnom izdanju Mondo fudbalskog podkasta.
Izvor: YouTube


...ili poslušajte na Mondo SoundCloud platformi.



Ukoliko ste propustili, sada nemojte - pogledajte debitantski nastup autora popularnog podkasta "Evrogol" u skromnom Mondo studiju.

Komentarišite podkast #Sveu16 na društvenim mrežama. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC