• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panika u Francuskoj zbog Žirua: Moraš da odeš zbog EURO2020!

Autor mondo.rs

Didije Dešan ima savjet za svog najboljeg napadača...

Olivije Žiru (33) postao je "žrtva" podmlađivanja Čelsija ove sezone tako da je kod Franka Lamparda dobio priliku na samo sedam mečeva od početka sezone, upisavši tek minutažu od 273 minuta - nedovoljno da ostane u formi i pokaže bilo šta...

Toga je svjestan i selektor "galskih petlova" Didije Dešan koji je kroz medije poslao "suptilan savjet" svom napadaču koji se pribojava kako će se to odraziti na njegove nastupe na EURO2020.

Možda će vas zanimati


S obzirom na to da je Karima Benzemu "precrtao" zbog čuvenog skandala sa Matjeom Valbuenom, kao i to da se Aleksander Lakazet ne uklapa idealno u njegove zamisli, a da Musi Dembeleu ne vjeruje zbog godina, jasno je da je Olivije Žiru opet projektovan za "prvog špica" Francuske.

Kako i ne bi kada je Žiru ukupno treći najbolji strijelac u istoriji "trikolora", ali možda Dešan bude morao da razmisli i o drugim rješenjima ako igrač Čelsija bude sedeo na klupi još šest mjeseci...

"On bi mogao da ode sljedećeg mjeseca. Njegova situacija u Čelsiju se nije promijenila u posljednja dva mjeseca... Bolje za njega bi bilo da ode gdje će igrati više. Ako ne može da igra u Čelsiju - neka promijeni sredinu. To je svakako njegova odluka...", kazao je selektor Francuske.

"Ne znam koje ponude ima, samo treba da igra više".

Za sada se najviše priča o tome da bi mogao u Milano - da li baš u Milan ili Inter, saznaćemo uskoro... Podsjetimo, Žiru je za reprezentaciju Francuske odigrao 97 utakmica i postigao 39 golova. Više imaju samo Platini (41) i Tjeri Anri (51).

Francuska na EURO2020 igra sa Portugalom i Njemačkom, uz još jednog pobednika baraža.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC