• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suma i Asano za tri boda u Surdulici: Crno-bijeli od danas na odmoru

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana pobijedili su Radnik u odloženoj utakmici 6. kola Superlige Srbije. Oba kluba od danas na zimskoj pauzi.

 Radnik-Partizan-TV-Arena-sport-livestream-Radnik-Partizan Izvor: MN PRESS

Za Partizan i Radnik završen je prvi dio sezone.

Odloženom utakmicom u Surdulici, koja je odigrana u okviru 6. kola Superlige Srbije, dva kluba su zaokružili fudbalsku jesen, koja je bila uspješnija po crno-bijele.

Radnik – Partizan 1:2 (0:1)!

Poslije dosta turbulencija u najjačem domaćem takmičenju, "parni valjak" je pobjedom u Surdulici izbio na drugo mjesto, sa osam bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Bodovna razlika može da bude i 11 bodova, odnosno devet, jer crveno-bijeli tek treba da odigraju utakmicu protiv Čukaričkog.

Iako bez Vladimira Stojkovića, Nemanje Miletića i Strahinje Pavlovića (putuje u Monako na potpis ugovora), tim Save Miloševića odigrao je sigurnu utakmicu i upisao rutinsku pobjedu.

Strijelci za "parni valjak" bili Su Sejduba Suma i Takuma Asano, dok je jedini gol za domaćina postigao "rezervista" Luka Mićić u 90. minutu. Gvinejac je postigao peti gol na posljednja četiri meča, dok je Japanac bio strijelac četiri puta na šest vezanih mečeva


Partizan je djelovao prilično sigurno u odbrani, čemu svjedoči podatak da domaćin nijednom do 90. minuta i greške nije ozbiljno ugrozio Filipa Kljajića. S druige strane, mogao je i do ubjedljivije prednosti da su malo više koncentracije imali Suma u prvom poluvremenu, odnosno Umar Sadik i Zoran Tošić u drugom.


Radnik je prvi dei sezone završio na 13. mjestu sa 19 bodova. Drugi dio sezone počinje 15. februara, kada će crno-bijeli u goste TSC-u, dok će Radnik dočekati Mačvu.

RADNIK: Kostić – Kričak, Marković (od 62' Mićić), Stevanović, Jokić – Đorđević, Stanisavljević, Mitošević, Tomić (od 77' Bojić) - Pavlov, Makarić (od 78' Danoski).

PARTIZAN: Kljajić - Lutovac, Ostojić, Vujačić, Urošević – Zdjelar (od 90+2' Smiljanić), Natho - Tošić, Suma (od 72' L. Pavlović), Asano - Sadik (od 83' F. Stevanović).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC