• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doha, kup i avion koji čeka: Šta se sve dešava u Liverpulu?

Autor mondo.rs

Fudbalski klub Liverpul će u roku od 24 časa odigrati mečeve u dva različita takmičenja, na dva kontinenta.

Seniorski tim evropskog šampiona spreman je da se bori za svjetsku titulu. Igrači Jirgena Klopa će se u Dohi boriti protiv šampiona ostalih ekipa.

Njihov prvi rival će biti Monterej, u polufinalu. Samo dan ranije, omladinci će imati priliku da donesu jednu veliku pobjedu klubu. Zbog novonastale situacije, mladići koji čekaju mjesto u prvom timu igraće kup susret protiv Aston Vile.

Možda će vas zanimati

Liverpul je stavljen u neugodnu poziciju, pošto moraju da igraju dva meča u vrlo kratkom roku. dok je trener prvog tima Jirgen Klop odveo skoro pa najjači sastav u Dohu, za kup susret su ostali samo omladinci. Njih će predvoditi Nil Kričli, koji je danas i govorio za medije o meču.


Trener Liverpulovog mladog tima počeo je konferenciju šalama da on ni ne treba da bude na tom mjestu, kao i da mu termin ne odgovara jer ga više zanimaju vijesti iz Niona, gdje su održani žrijebovi za prve proljećne runde.

Kada je konferencija postala ozbiljna, uslijedila su i novinarska pitanja. Tada je Kričli govorio o sastavu koji ima na raspolaganju, privilegiji koju imaju i šta bi sve moglo da se desi poslije Aston Vile.

''Ovo je sjajna šansa za sve, posebno za mene. Biće mi velika čast da predvodim momke sutra i biću ponosan dok ih budem gledao na terenu'', otkrio je čovjek koji će Aston Vili suprotstaviti omladince.

Nil Kričli je na konferenciji otkrio i jednu veoma zanimljivu stvar. Jirgen Klop je iz ovog tima već uzeo dvojicu igrača koji su priključeni prvom timu, ali to možda nije sve.

''Pretpostavljam da će avion sačekati. Mislim da će nakon meča još neki igrači dobiti poziv da se pakuju i požure na let. Zavisi kako odigraju. Mislim da je ovo najbolje rješenje koje je klub mogao da izabere. Sutra će biti teško, ali mi nikako ne možemo da izgubimo'', dodao je on.

Nil je dodao da će dobar primjer njegovim momcima biti utakmica koju je Liverpul odigrao u prethodnoj rundi Kupa protiv Arsenala, kao i da se najbolje uči kada se izađe iz zone komfora. Po njegovim riječima, igrači čekaju susret sa mnogo uzbuđenja i najbitnije je da odigraju meč dostojan Liverpula.

Prvi tim Liverpula, koji je već otputovao u Katar, posmatraće ovaj meč putem malih ekrana i navijati za ''naslednike''. Klop je za turnir u Dohi pozajmio Kurtisa Džonsa i Neka Vilijamsa, a vidjećemo da li će još neko naknadno putovati.

Meč Aston Vila - Liverpul igra se u utorak od 20:45, dok će susret Montereja i trenutnog lidera Premijer lige biti na programu u srijedu od 18:30. Naredni prvenstveni meč Liverpul će igrati u Lesteru 26. decembra.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC