• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gatuzo spreman za Barselonu: Nećemo pokazati strah

Autor mondo.rs

Fudbaleri Napolija će u prvoj rundi nokaut faze imati težak zadatak. Protivnik će im biti Barselona.

Žrijebom u Nionu odlučeno je da se u prvoj fazi nokaut takmičenja sastanu Napoli i Barselona. Za novog šefa stručnog štaba u italijanskom timu, stvari su jasne.

Nekadašnji fudbaler Milana Đenaro Gatuzo preuzeo je kormilo od svog tadašnjeg učitelja, Karla Anćelotija. Kakav je bio na terenu, biće i sada na klupi, pošto tvrdi da ga španski tim ne može uplašiti.

Možda će vas zanimati

Ekipa Barselone je prethodnih nekoliko sezona uspijevala da razočara svoje navijače. Nakon čudnog ispadanja od Rome, a i prošlogodišnjeg debakla u Liverpulu, moraće Katalonci bolje. Recimo, da osvoje Ligu šampiona.


Na tom putu će im biti Napoli, tim koji je promijenio trenera nakon grupne faze. Rezultati u Evropi su bili tu, ali saradnja sa Anćelotijem nije tekla glatko. Njega je naslijedio nekadašnji vezista iz slavnih dana Karlove trenerske karijere.

''Igraćemo protiv jednog sjajnog tima. Biće to veliki izazov za nas i on će nam donijeti dvije nevjerovatne utakmice. U dvomeč protiv Barselone ulazimo bez straha'', rekao je trener italijanskog tima.

Đenaro Gatuzo je trenerski angažman u Napulju počeo loše, porazom od Parme na domaćem terenu. Iako uprava, predvođena De Laurentisom, smatra da je on pravi izbor, mnogi u Italiji misle da Gatuzo neće ni dočekati dvomeč u Evropi.

Mečevi protiv Barselone mogli bi da budu debitantski za Gatuza. On je u dosadašnjem dijelu karijere predvodio Sion, Palermo, OFI sa Krita, Pisu i Milan, prije nego što je stigao na jug Italije.

Susreti Napolija i Barselone narednog proljeća biće i prvi zvanični mečevi tih klubova. Do sada su se, u nezvaničnim mečevima, sastali tri puta i italijanski tim ima učinak od jedne pobjede i dva poraza.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC