• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul večeras može da "overi" titulu, Rikardo upozorava: Nije gotovo!

Autor mondo.rs

Defanzivac "lisica" ne odustaje od snova o tituli

Liverpul bi večeras "mogao da okonča trku za titulu" u Premijer ligi, pošto se sastaje sa drugoplasiranim Lesterom, od koga ima 10 bodova više, ali bek "lisica" Rikardo Pereira upozorava da ništa još nije gotovo.

Lester večeras od 21 dočekuje lidera na tabeli na svom stadionu King pauer sa željom da smanji razliku, bez ozbira što zaostaje 10 bodova i to uz meč više. Štaviše, cilj Lestera jeste titula.

Možda će vas zanimati

"Ovde u Engleskoj nikada se ne zna kada je Premijer liga u pitanju. Istina je da je 10 bodova mnogo, ali prošle godine su imali sedam, a na kraju je pobedio Mančester siti. Večerašnja utakmica će biti velika. Čeka nas veoma težak protivnik, koji je i lider na tabeli. Znamo da će biti teško, ali igramo kod kuće, pred svojim navijačima. Mislim da možemo nešto da uradimo ako se budemo dobro branili i ako budemo efikasni", rekao je Pereira.


Portugalski igrač došao je u Lester na početku prošle sezone iz Porta i odmah su ga navijači izabrali za najboljeg igrača sezone.

Pereira je jedan od ključnih igrača Lestera ove sezone, uz ikonu kluba Džejmija Vardija, koji je trenutno prvi strelac Premijer lige sa 17 golova.

Vardijeva važnost za "lisice" se ne može preceniti, kaže Pereira.

"Vardi je jedan od najboljih. Igrao sam sa dobrim napadačima ranije, ali on je vrlo efikasan, nikad se ne predaje. Bori se do kraja kad izgubi loptu. Jako je važan za tim. Pomaže nam mnogo svojim golovima", rekao je defanzivac.

Pereira je svojim igrama privukao pažnju mnogih klubova, od kojih su najzvučniji Pari Sen Žermen i Juventus. Njemu prija interesovanje, ali je sada koncentrisan na Lester.

"Uvek želimo da napredujemo i svi sanjamo o igranju u Ligi šampiona. To je veliko takmičenje i dobro je kad vas prate takvi klubovi. To su pozitivne stvari koje me inspirišu da radim. Nikad ne znate šta može da se desi u budućnosti", rekao je Pereira.

Posebno mu prija Parižana, jer je igrao dve godine u Ligi 1, odnosno u Nici.

"PSŽ je veliki klub. Igrao sam u Francuskoj, poznajem klub i prvenstvo i to je najveći klub u Francuskoj. Igraju Ligu šampiona i jure titulu u svim takmičenjima. Ali, trenutno nema ništa. Pre toga moram da nastavim da igram dobro za Lester", rekao je 26-godišnji bek.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC