• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan krug (starih) transfer glasina: Pogba već u januaru u Juventusu!

Autor w rs

O povratku Pogbe u Juve se priča od kada je otišao iz kluba.

Svaki prelazni rok je prava fabrika tračeva i nagađanja, teorija zavere i legendi i tema koje se provlače iz godine u godinu. Ovog puta se ponovo vraćamo jednom "klasiku": povratak Pola Pogbe u Juventus.

Naime, kako javlja Tuttosport, Juventus bi Junajtedu platio 60 miliona evra i poslao u Mančester Emre Džana.

Možda će vas zanimati

No, kako smo rekli i kako pominje i sama italijanska publikacija "nije gotovo, daleko od toga". Poenta je da je Pogbi muka od situacije u Junajtedu, a činjenica je i da tamo ne pruža briljantne partije kakve je pružao u Juventusu.


Sa druge strane, i u Juventusu je "dogorelo": dva poraza od Lacija u 16 dana, gubitak Super kupa, problem tima da se navikne na Sarijev sistem i deoba prvog mesta posle 17 kola doveli su do toga da je timu potrebno osveženje.

Konkretnije, u veznom redu. Tamo gde je nekada vladala trojka Pirlo-Vidal-Markizio, sada su štafetu preuzeli Kedira-Pjanić-Matuidi.

Sarijeva vizija je jasna: Pjanić je nedodirljiv, Matuidi igra redovno, ali već u junu će se razgovarati o njegovoj budućnosti, dok je Kedira češće u ambulanti nego na terenu.

Pogbina brzina, snaga i kreativnost bi tu bili idealni, a Sariju je neophodna jaka "veza" da podrži napadački trio Dibala-Iguain-Ronaldo. Tutosport piše da bi transfer mogao da se desi već u januaru, a ne na leto, čime bi se pretekli Real Madrid i Pari Sen Žermen.

Kao što smo rekli, ponuda je 60 miliona evra keša, plus Džan, koji je javno izrazio svoje nezadovoljstvo Juventusom, koji ga nije registrovao za Ligu šampiona.

Još jedna mogućnost za Juventus jeste da klub pošalje Džana u PSŽ u zamenu za Leandra Paredesa, ali Pogba je svakako prva opcija.

Pročitajte i ovo



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC