• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer: Pogba je najsvestraniji vezni fudbaler na svijetu

Autor mondo.ba

"Može igrati bilo gdje na sredini terena, na svakoj poziciji u veznom redu. On je vezni fudbaler koji pokriva sav prostor između dva šesnaesterca", rekao je menadžer "crvenih đavola".

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, izjavio je da je Pol Pogba najsvestraniji vezni igrač svijeta, prenijela je agencija "Anadolija".

Pogba se proteklog vikenda vratio na teren nakon što se oporavio od povrede članka, koju je zaradio još u septembru. Ušao je u igru u 64. minutu u teškom porazu (0:2) Junajteda na gostovanju kod Votforda, ali je uspio pokazati da mnogo znači za klub sa "Old Traforda". Zato se očekuje da će u duelu protiv Njukasla u četvrtak uveče biti u startnoj postavi.

Možda će vas zanimati

"Vidjećemo još kako reaguje, kako se osjeća. Stvarno je dobro igrao kada je ušao, to je veliki plus za nas. Može igrati bilo gdje na sredini terena, na svakoj poziciji u veznom redu. On je vezni fudbaler koji pokriva sav prostor između dva šesnaesterca. Može se uvući duboko, može igrati na duge pasove, može otići visoko do gola i kombinovati, kao protiv Votforda. Sve zavisi od utakmice. Divno je imati Pogbu, jer je najsvestraniji vezista na svijetu, može obaviti svaku ulogu. Sjajno je imati ga ponovo u timu", rekao je Solskjer za britanske medije.

Junajted zauzima tek osmo mjesto na tabeli sa svega 25 bodova, što je najmanje na Božić od kada se igra Premijer liga Engleske, tačnije od 1992. godine. Solskjer je priznao da njegov tim nije tamo gdje želi da bude, ali je uvjeren da će napredovati na sličan način kao ljuti rival Liverpul, koji dominira ove sezone u Engleskoj.

"Želimo biti tim koji može dominirati nad timovima i 'razbijati' protivnike. Liverpulu je trebalo nekoliko godina da dođe na nivo na kojem je sada i moramo nastaviti dalje, jer to je ono gdje želimo stići. Trenutno smo dobri u kontranapadima. Da, imamo tempo i brze igrače. To bi uvijek trebali i imati, jer je to u našoj tradiciji", zaključio je norveški trener.

"Crveni đavoli" uoči 19. kola Premijer lige za liderom Liverpulom, koji ima 49 bodova i utakmicu manje, zaostaje čak 24 boda. Ipak, Junajted je jedini koji se može pohvali da je ove sezone ostao neporažen u duelu sa “redsima“, s obzirom da je na "Old Trafordu" u velikom derbiju bilo neriješeno 1:1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC