• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Živković opet u Humskoj? Partizan je pretrpeo veliku štetu, ali...

Autor mondo.rs

"Šta kaže stručni štab – tako će biti. Partizan je pretrpeo veliku štetu", rekao je Vazura povodom informacije da Andrija Živković može da napusti Benfiku.

 Andrija Živković opet u FK Partizan Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

AndrIja Živković je slobodan igrač!

Nekada veliki talenat i biser crno-bele škole na neslavan način oprostio se od Partizana, ostavlaljajući za sobom dug od 3.000.000 evra, koji ni do danas nije u potpunosti isplaćen.

Možda će vas zanimati

Pitali smo genaralnog direktora Partizana, Miloša Vazuru, da li bi crno-beli voleli opet da vide u svojim redovima krilnog napadača.

"I dalje vraćamo dugove zbog tog transfera, dužni smo još oko 500.000 evra, bolna tema za mene, drago mi je što ni Benfika nije zadovoljna, nije Partizan prošao najgore, u tom trenutku sam znao da će Benfika imati problema i evo, ima ih. Znam da su za njega date velike pare, želim mu sve najbolje u karijeri", u dahu je rekao čelnik Partizana.

Vazura, ipak, ne isključuje mogućnost angažovanja Živkovića, ukoliko se steklnu uslovi, a pre svega ga stručni štab poželi.

"Šta kaže stručni štab – tako će biti. Sešćemo da se dogovorimo, ali s obzirom kako je otišao... Partizan je pretrpeo ogormnu štetu, ukupno je morao da plati TRI miliona evra, hvala tim ljudima koji su odlagali naplatu, mogli su da nam pre dve godine uzmu sve pare, pokazali su razumevanje. Osim tiga, interes Partizana je da gura svoju decu, da im diže vrednost. Plus, imamo na tim pozicijama Asana, Tošića, Lazara Markovića, koji će biti najveće pojačanje Partizana, s njim ćemo izgledati 20 odsto bolje", ocenio je Vazura.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC