• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović pismom "odjavio" FS BiH: Jednostrano raskidam ugovor!

Autor mondo.ba

Selektor "zmajića" u pismu je obavijestio FS BiH da jednostrano raskida ugovor o saradnji.

Iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine objavili su da su u petak dobili pismo od Vinka Marinovića u vezi s njegovim daljim angažmanom na poziciji selektora U-21 reprezentacije BiH.

"On u pismu obavještava FS BiH da jednostrano raskida ugovor o saradnji. Izvršni odbor FS BiH će na narednoj sjednici, a u skladu s propisanom procedurom, razriješiti stručni štab ove selekcije", istakli su iz Saveza.

Možda će vas zanimati

Marinović je odlučio da napusti klupu mlade reprezentacije BiH, jer je, prema navodima medija, u četvrtak postao novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo umjesto Husrefa Musemića.

Stručnjak iz Gradiške, koji je u karijeri još vodio Kozaru, Borac iz Banjaluke i mostarski Zrinjski, potvrdio je za banjalučki "Glas Srpske" da je imenovan za novog trenera "bordo" kluba.

"Zadovoljan sam što se sve napokon završilo i što sam došao u veliki i trofejni klub. Svjestan sam šta se od mene očekuje, znam da će biti teško, ali se ne bojim izazova. Istina, sve ovo je dugo trajalo, ali smo na kraju, što je najvažnije našli zajednički jezik i postigli dogovor", rekao je Marinović.

Istakao je da ga očekuje veliki posao na "Koševu".

"Vjerujem da ćemo sačuvati prvo mjesto i ostaviti titulu u Sarajevu još godinu dana. Znam da neće biti nimalo lako. Za vratom su nam Željezničar i Borac, a tu je i silno pojačani Zrinjski", dodao je novi trener kluba sa stadiona "Asim Ferhatović Hase".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC