• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija za MONDO: Očekujemo mnogo, ali to treba da se zasluži!

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

''Protekla godina koju sam proveo u Južnoj Koreji bila je puna iskustva, ali i ''prepreka'', tako da nisam mogao da ostanem u toj sredini'', rekao je Bilbija na početku razgovora za MONDO

Napadač Nemanja Zrinjskog vratio se, u posljednjim danima 2019. godine, u tabor mostarskog Zrinjskog.

Rođeni Banjalučanin je dres ''plemića'' nosio od februara 2016. godine do januara ove godine, te za to vrijeme učestvovao u osvajanju tri šampionske titule, a na tačno 100 odigranih utakmica u dresu sa lentom postigao je 44 pogotka.

Možda će vas zanimati

Godinu na izmaku proveo je u južnokorejskom Gangvonu, a sada se odlučio na povratak na premijerligaške terene, te je za tim iz grada na Neretvi ugovorom vezan u naredne tri godine.

''Da, vratio sam se nakon godinu dana u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Protekla godina koju sam proveo u Južnoj Koreji bila je puna iskustva, ali i ''prepreka'', tako da nisam mogao da ostanem u toj sredini'', rekao je Bilbija na početku razgovora za MONDO.

Nemanjin matični klub je banjalučki Borac, u kojem je prošao omladinsku školu, te dres seniorskog tima nosio u dva mandata.

Kada je objelodanjeno da se vraća iz Azije, dio fudbalske javnosti brujao je o njegovom povratku u klub za koji je prvi meč odigrao samo šest dana nakon 18. rođendana (8. novembra 2008. godine), ali...

''Borac? Moj klub, Banjaluka je moj grad, kontakta je davno bilo, ali od mog povratka iz Koreje, niko me iz kluba nije kontaktirao, tako da morate da pitate njih zašto je to tako... Rezultate kluba jesam pratio ali ne toliko često jer je prepreka bila vremenska razlika od osam sati'', istakao je Bilbija.

Zrinjski je nakon jesenjeg dijela sezone petoplasirani na tabeli, uz pet bodova manje od jesenjeg šampiona Sarajeva. Plasman je to koji ne može da zadovolji navijače, međutim Bilbija za sada ''staje na loptu''.

''Pet bodova je i malo i puno, treba dobro da se pripremimo od starta i da, kad krene polusezona, idemo iz utakmice do utakmicu i vidimo dokle će nas to odvesti.''

U prva tri kola proljećnog dijela Premijer lige BiH, odnosno do početka trećeg kruga, tim kojim odnedavno komanduje Mladen Žižović očekuje izuzetno težak raspored.

Zrinjski će, naime, odmjeriti snage sa dvije ekipe kojima ''gori pod nogama'' (Čelik i Sloboda), a biće odigran i hercegovački derbi sa Širokim Brijegom.

''Svaka utakmica ima svoju težinu, a kroz karijeru sam naučio da se nikoga ne treba plašiti. Očekujemo dosta, ali to treba i da se zasluži'', zaključio je Bilbija razgovor za naš portal.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC