• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki Stanković poručio Kolarovu: Vrata Zvezde su ti uvijek otvorena!

Autor mondo.ba

"Ako bude ikad želio da završi karijeru u Crvenoj zvezdi, vrata će mu uvijek biti otvorena", kaže novi trener crveno-bijelih o kapitenu reprezentacije Srbije.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković negirao je da postoji mogućnost da lijevi bek Rome Aleksandar Kolarov ove zime pojača redove beogradskog kluba, ali mu je poručio da su za njega vrata Marakane uvijek otvorena.

Iako je sam Kolarov još u oktobru odbacio mogućnost povratka u srpski fudbal, pojedini mediji u Italiji su objavili da bi 34-godišnji defanzivac mogao da u zimskom prelaznom roku dođe u klub sa stadiona "Rajko Mitić".

Možda će vas zanimati

Ugovor sa rimskom "vučicom" kapitenu reprezentacije Srbije ističe na kraju sezone što je dodatno podgrijalo spekulacije o mogućem povratku u otadžbinu.

Međutim, nekadašnji heroj rimskog Lacija i milanskog Intera Dejan Stanković, koji je odnedavno naslijedio Vladana Milojevića na klupi Zvezde, demantovao je da postoji šansa da se Kolarov vrati kući.

Izvor: MN PRESS

"Kolarov ima svoj klub i jak ugovor", rekao je Stanković za televiziju "Pink", a prenijeli italijanski mediji.
"Ne postoji mogućnost da bi sada mogao da dođe u Zvezdu", dodao je Stanković uz konstataciju da su Kolarovu "vrata uvijek otvorena na 'Marakani'".

"Stvarnost nam trenutno ne dopušta da razmišljamo o tome, ali nikad se ne zna. Ako bude ikad želio da završi karijeru u Crvenoj zvezdi, vrata će mu uvijek biti otvorena".

Kolarov je odigrao 85 utakmica u Seriji A otkako se vratio u "vječni grad" iz Mančester sitija, a ove sezone odigrao je 17 utakmica i postigao pet golova za Romu.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ne trebate nam ni ti ni on, a naročito Ivanović

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC